LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Mario-Fresh

we ❤️ music

Ce bine i a mers lui Mario Fresh în 2022. Ce surpriză le a făcut părinților?

2022 pare să fi fost un an senzațional pentru Mario Fresh care a dat lovitură cu melodiile lansate. Și dacă i a mers bine în dragoste și în carieră interpretul și a dorit să le facă super surpriză părinților lui care i au fost mereu aproape în tot ce a făcut pînă acum.
2022 a fost un an plin de realizări pe toate planurile iar la finalul lui s au arătat și realizările pentru Mario Fresh. Pentru că totul i a mers bine și în dragoste dar mai ales în carieră Mario Gălățeanu pe numele lui real, le a cumpărat părinților un BMW cadou înainte de Crăciun. Va reamintim că anul trecut Mario Fresh a dat lovitură în muzică cu două piese, devenite virale, cu mare succes internațional și pe Tik Tok. Cele două unt colaborări ale lui Mario cu Renvtø pentru “Necesar” și “În The Light” și apoi tot cu Renvtø și Johny Româno pentru “Inima Stai”, o altă piesă de succes. Și dacă tot i a mers așa de bine a profitat de situație și le a făcut o surpriză. “Am vrut neapărat să le fac părinților mei un cadou, o mare surpriză pe care puteam să le o fac, așa că le am cumpărat o mașînă. Un BMW seria 5, din 20I9, pe care tată știu că și l dorea de ceva timp și m am emoționat că le am făcut cadoul”, a povestit Mario Fressh într un vlog și apoi i a filmat pe părinții lui cum au reacționat la surpriză.
https://www.youtube.com/watch?v=PtbyxAD5IfQ
Mario Fresh este artistul care a cucerit publicul cu numeroase hituri precum „Brațe străine” (cu Andra), „Săracă inima mea”, „Dacă pleci”, „Ne mințim”, „Solo” și „Chitara mea”, o reinterpretare a single-ului „Să cântăm chitara mea”, una dintre cele mai iubite melodii românești din toate timpurile. Au urmat „Adu-mi soarele”, un cântec pentru toți cei care se simt pierduți când pleacă persoana iubită, „Bine de tot”, un proiect colorat cu o energie incredibilă și „Deziubește-mă” (alături de MIRA). În urmă cu aproape opt luni, artistul a cucerit YouTube Trending și topurile muzicale cu „Umbre”, single-ul de succes pe care l-a lansat cu Connect-R.
we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT