ioana ginghina in dubai in desert

Ioana Ginghină, primul contact cu Dubaiul fără fiica ei și iubit

we ❤️ music
La fix o lună de la ziua sa de naștere, pe 21 octombrie, Ioana Ginghină a decolat pentru a-și îndeplini unul dintre visuri: o mini-vacanță la Dubai. Pentru câteva zile, frumoasă actriță a vizitat Expo 2020 Dubai, deșertul unde a avut parte de adrenalină și de lacrimi, nou inaugurata Ain Dubai, celebra Dubai Frame, Old Dubai cu ale sale bazaruri și multe alte locuri din fascinantul Emirat.

Fiecare dintre noi avem un wish list, iar Dubai se află pe lista de dorințe a Ioanei Ginghină. Fiind foarte prinsă cu filmările serialului ”Adela”, dar și cu numeroase proiecte în perioada lui septembrie, nu a putut călători exact pe 21 septembrie, de ziua să, ci la o lună distanță. Însă așteptarea a meritat. Cum actoria îi curge prin vene, Ioana Ginghină nu se putea caza în altă parte decât la Paramount Hotels Dubai, acolo unde lumea filmului este adusă la viață încă de la prima pavelă din fața hotelului. Ioana s-a distrat și a făcut o sumedenie de poze în cornerele de Hollywood pe care le-a găsit la tot pasul în hotel. De altfel, deși obosită, în seară cazării nu a rezistat tentației de a face o serie de story-uri pe Social Media pentru a împărtăși fanilor fabuloasă VIP Room în care s-a cazat și view-ul spectaculos al Dubai-ului văzut de la etajul 61.
Dubai de la înălțime
Unul dintre simbolurile din Emirat, Dubai Frame, i-a oferit Ioanei ocazia să vadă de la 150 de metri partea de noul Dubai și partea de Old Dubai. O punte simbolică între trecut și prezent. Și pentru că înălțimea și recordurile sunt asociate cu Dubai, actrița a mers până pe Bluewaters Island și a urcat în Ain Dubai. O vedere panoramică de 360 de grade de la 250 de metri. Ioana a fost prima persoană publică din România care a urcat în Ain Dubai (cea mai înaltă roată din lume), întrucât vizită să a avut loc la doar 2 zile de la inaugurare. ”Orașul acesta nou pe care l-am văzut din roată era de parcă mă uităm la un serial SF. Parcă eram undeva în altă lume, nu în altă țară, ci pe altă planetă. Peisajul era foarte frumos, am văzut și un avion care decola și era superb peste apă”, spune Ioana. Cum nu putea să rateze, vedetă a vizitat Burj Khalifa, beneficiind de o senzațională experiență At The Top. Glumind, ea chiar spunea că în orașul recordurilor a urcat pe cea mai înaltă clădire din lume al cărei acces se face din cel mai mare mall din lume – Dubai Mall.
Bătălia fântânilor
Cu mult înainte de plecare, Ioana a aflat că pe lângă Dubai Fountains s-a inaugurat The Palm Fountain, intrată în Cartea Recordurilor. Părerile erau împărțite, deci trebuia să se convingă care dintre fântâni e mai specatculoasă. Astfel, într-o seară a asistat la show-ul Dubai Fountains și imediat după a ajuns în zona The Pointe, pentru a admira The Palm Fountain. Analizând după live-rile făcute de la această din urmă, avem un câștigător în inima Ioanei.
Aventuri cu barcă și plajă în cel mai instagramabil loc
Nu se putea să nu se bucure de soare și plajă. Astfel că Ioana a decis să facă un tur cu Yellow Boats, că să se bucure de Burj Al Arab și Atlantis de Palm văzute din barcă de viteză. Apoi și-a pus costumul de baie și a ajuns în zona La Mer unde plajă și apă au fascinat-o, iar zonele pentru fotografii au făcut-o să nu se mai oprească din sesiuni foto. Ioana Ginghină nu putea să plece din Dubai fără să vadă cel mai recent inaugurat muzeu: Infinity Des Lumières, o adevărată terapie pentru minte și suflet, o îmbinare între artă și tehnologie. “Cu siguranță o să mă întorc, pentru că vreau să vadă și Ruxi Dubaiul. Cred că aș repetă Infinity Des Lumières, pentru ea mai mult. Aș face și Yellow Boats. Bineînțeles Safari și tot ce înseamnă experiența cu deșertul. Normal că m-aș duce și cu ea la Burj Khalifa. Cred că aș repetă aproape tot. Nu știu dacă asta cu Frying Pan Adventures i-ar plăcea ei, că e mai mult de mers și nu are internet și ea este teenager. Dar nu bag mâna în foc, s-ar putea să fie curioasă să vadă. Când o să mă întorc, o să repet toate experiențele pe care le-am avut, pentru că vreau să se bucure și ea de ele.”

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT