LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
adela-popescu

we ❤️ music

Cât de mult a suferit Adela Popescu în pandemie? Ce dezvăluire a făcut vedeta!

A debutat ca și cântăreață și apoi a devenit actriță. Însă puțini își mai amintesc că Adela Popescu a debutat în serialul “În familie” de la Prima TV, a făcut echipă cu Elena Gheorghe într-o trupă înființată de Mihai Constantinescu și a participat la festivalul “Mamaia”. A devenit celebră abia după ce a jucat în “Numai iubirea” și de atunci toată lumea știe ce a făcut Adela Popescu care acum a luat o pauză de la emisiunea de la Pro TV.

adela popescu
adela popescu

Anul trecut a suferit foarte mult când la început de pandemie Radu Vălcan, soțul ei, era blocat în Republica Dominicană și ea era singură acasă cu doi băieți. Despre toate problemele Adela Popescu de la “Vorbește lumea” a povestit foarte sincer pe rețelele de socializare. “Acum un an, pe vremea asta, totul era cu susul în jos. Radu plecase la filmări și eu rămăsesem acasă cu cei mici. Alexandru avea febră, mami pneumonie, Andrei laringită, iar eu tușeam de simțeam că mor și îmi pierdusem complet vocea. Tocmai începuse demența Covid în România. Se închiseseră grădinițele, aveai voie pe stradă doar cu declarațîi, iar eu trăiam o stare de anxietate nouă. Totul a culminat cu o criză de plâns într-un supermarket. Noroc că aveam căciulă, ochelari, mască și mănuși.

adela-popescu cu familia in maldive
adela-popescu cu familia in maldive

Dar nu e ca și cum cineva avea curajul să se apropie de mine. Sau de altcineva, în general… Fratele meu îmi aducea provizii peste gard, iar eu ii dădeam la schimb măști chirurgicale. Soțul, un tip prevăzător, făcuse stoc. La fel de mare ca cel de făină, conserve, fasole, hârtie igienică, etc. Ce psihoza! Nu aș fi bănuit că anul ce a debutat atât de straniu îmi va aduce ce mi-a adus: o nouă viață-bebelușul ce stă cuminte la căldurică în pântecele meu și mutarea în căsuța cea nouă. Iată că a trecut un an în care am crezut că le vom păți pe toate.

adela popescu si elena gheorghe
adela popescu si elena gheorghe

Anul care mi-a demonstrat că “pățitul” nu are legătură cu vreo pandemie globală, ci cu…orice moment. Un moment care poate să vină oricând. Așadar… știu că sună clișeistic, dar haideți să ne bucurăm de fiecare clipă în care putem închide ochii și exclamă: “bine că sunt bine toți ai mei!”. Nu știu ce m-a apucat. De fapt, știu, făceam curățenie in telefon și am găsit o fotografie cu Andrei julit pe față din perioada aceea. Mie mi s-a părut că a fost tare greu”, a scris Adela pe instagram.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT