LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
alex velea si antonia

we ❤️ music

Cât de bine se înțeleg Alex Velea și Antonia? Ce relație are Alex cu Maya

Cel mai frumos cuplu de artiști este cu siguranță Alex Velea și Antonia, care au o poveste că de telenovele. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și au împreună doi băieți, iar artista mai are o fiica din prima castorie. ȘI pentru că de curând s-a terminat dovortul solistei d eprimul soț, cei doi plănuiesc și nuntă.
De curând familia lui Alex Velea a plecat din nou în Italia că să o vadă pe Maya. „Nu o văzusem de 6 luni, pentru că noi am plecat din Italia fix cu carantină. Abia așteptam să mergem să o vedem pe Maya. Băieții mereu vorbesc de ea. Nu există cazuri în care să nu amintească de sora lor. Toți abia așteptam să o vedem. O simt că pe copilul meu și mi-am dorit mult că și ea să mă accepte că pe un prieten mai mare. Sunt fericit că avem genul ăsta de relație și că m-a acceptat în viața ei, iar lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie într-o familie. Am făcut față cu brio și sunt mulțumit de asta. De-acum încolo o să mergem și noi, o să vină și ea aici. Gata, a terminat cu divorțul și au ajuns la un numitor comun”, a declarat Alex Velea pentru Antena Stars.
familie velea
familie velea
Solistul a povestit și ce probleme are în căsnicie. „De când m-am combinat cu nevastă-mea  și mi se pare că am fost cumva pedepsit  şi mi s-a părut că am fost, şi eu şi ea (…) ne-au băgat aşa într-un con de umbră sau şi-au dorit să ne bage. Din 2015, după „Din vină ta” nu m-au mai dat cu nimic. M-au dat puţîn cu „Defectul tău” sunt eu, chiar înainte să se nască Domi, am lansat-o cred că în noiembrie 2014. De atunci nu m-au mai dat cu nimic, au rulat tot anul „Din vină ta”, au bubuit-o, după care au zis ce sens mai are să mai scoţi o piesă, păi am lansat doar o piesă anul ăsta, n-am cum că artist să scot doar o piesă”,  a declarat Alex Velea, într-un podcast.
we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT