alex velea si antonia

Cât de bine se înțeleg Alex Velea și Antonia? Ce relație are Alex cu Maya

we ❤️ music
Cel mai frumos cuplu de artiști este cu siguranță Alex Velea și Antonia, care au o poveste că de telenovele. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și au împreună doi băieți, iar artista mai are o fiica din prima castorie. ȘI pentru că de curând s-a terminat dovortul solistei d eprimul soț, cei doi plănuiesc și nuntă.
De curând familia lui Alex Velea a plecat din nou în Italia că să o vadă pe Maya. „Nu o văzusem de 6 luni, pentru că noi am plecat din Italia fix cu carantină. Abia așteptam să mergem să o vedem pe Maya. Băieții mereu vorbesc de ea. Nu există cazuri în care să nu amintească de sora lor. Toți abia așteptam să o vedem. O simt că pe copilul meu și mi-am dorit mult că și ea să mă accepte că pe un prieten mai mare. Sunt fericit că avem genul ăsta de relație și că m-a acceptat în viața ei, iar lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie într-o familie. Am făcut față cu brio și sunt mulțumit de asta. De-acum încolo o să mergem și noi, o să vină și ea aici. Gata, a terminat cu divorțul și au ajuns la un numitor comun”, a declarat Alex Velea pentru Antena Stars.
familie velea
familie velea
Solistul a povestit și ce probleme are în căsnicie. „De când m-am combinat cu nevastă-mea  și mi se pare că am fost cumva pedepsit  şi mi s-a părut că am fost, şi eu şi ea (…) ne-au băgat aşa într-un con de umbră sau şi-au dorit să ne bage. Din 2015, după „Din vină ta” nu m-au mai dat cu nimic. M-au dat puţîn cu „Defectul tău” sunt eu, chiar înainte să se nască Domi, am lansat-o cred că în noiembrie 2014. De atunci nu m-au mai dat cu nimic, au rulat tot anul „Din vină ta”, au bubuit-o, după care au zis ce sens mai are să mai scoţi o piesă, păi am lansat doar o piesă anul ăsta, n-am cum că artist să scot doar o piesă”,  a declarat Alex Velea, într-un podcast.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT