LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Roxen la Eurovision

we ❤️ music

Interviu: Roxen “În perioada aceasta am decis să mă concentrez pe tot ce înseamnă Eurovision, însă lucrez în permanență la proiecte noi”

După ce anul trecut nu a ajuns la Eurovision din cauza pandemiei, anul acesta Roxen ne va reprezenta la Rotterdam și să sperăm că ne va face mândrii.

Inainte de a pleca la Rotterdam am stat de vorba cu solista, pe numele ei adevărat, Larisa Roxana Giurgiu. Ce ne-a spus, aflați din interviul pe care ni l-a acordat în exclusivitate.

WeLoveMusic: Cum s-a schimbat viața în ultimul an pentru tine?

Roxen: În ultimul an am reușit să-mi petrec mai mult timp cu mine, să meditez, să citesc și să mă odihnesc. Cred că asta a fost diferit față de alte perioade. Am continuat să muncesc, să-mi petrec timpul la studio, am avut parte de colaborări frumoase și dorite, am lansat piese și am reînceput pregătirile pentru Eurovision. A fost un an plin.

Vei participa din nou la “Eurovision”. Crezi că anul acesta vei ajunge  la Rotterdam?

Așa sper și îmi doresc. Mi-ar plăcea tare mult să-mi prezint show-ul de pe scena de la Rotterdam, în fața publicului.

Ce ne poți spune despre piesa cu care te vei prezenta la Eurovision?

Este o piesă specială, cu emoție și profunzime în care se regăsesc foarte mulți oameni. Mi-am dorit ca ea să dea voce tuturor celor care nu au îndrăznit să spună ceea ce gândesc, celor care au luptat singuri cu fricile și gândurile lor. Mă bucur că mesajul ei a ajuns la foarte mulți oameni, am primit mii de mesaje și reacții pozitive și sunt extrem de recunoscătoare pentru asta.

Cum au decurs filmările pentru videoclipul pentru „Amnesia”? S-a întâmplat ceva haios la filmări?

Am avut alături o echipă fantastică, iar filmările au decurs foarte bine. Am avut câteva zile de repetiții, pe care le-am petrecut în sala de dans, alături de Cristian Miron, coregraful, și toți dansatorii din clip. Totul este haios și cu energie bună atunci când ai lângă tine oamenii potriviți. Întregul concept gândit de Bogdan Păun, regizorul clipului, îmbracă frumos povestea piesei și-i dă greutate.

Vei fi ocupată cu promovarea piesei pentru Eurovision dar ne poți spune dacă ai mai pregătit și alte melodii?

În perioada aceasta am decis să mă concentrez pe tot ce înseamnă Eurovision, însă lucrez în permanentă la piese și proiecte noi, pe care le voi lansa în viitorul apropiat.

Ceva colaborări pentru următoarea perioadă?

Pregătesc mai mult surprize, dar voi vorbi despre ele la momentul potrivit.

Ce îți place să faci în timpul liber, când îl ai?

Să meditez, să citesc cărți SF și psihologice, să desenez (activitate pe care am descoperit-o în ultimul an și care mă relaxează foarte tare) și să mă plimb în natură, să simt fiecare adiere, să observ oamenii.

Ai filmat o reclamă la vopsea de păr, ne poți spune cum a fost la filmări, s-a întâmplat ceva? Ce culoare are părul tău acum?

A fost o filmare interesantă, am petrecut pe set câteva zile alături de oameni care mi-au dat o energie bună. Părul meu are acum nuanțe de mov și câteva șuvițe mai naturale.

Ți-ai făcut cont de TikTok așa cum are toată lumea? Ești activă acolo?

Am cont de TikTok, @isroxalien. Am perioade în care sunt mai activă, perioade în care nu postez foarte mult, depinde. Însă, da, mi-aș dori să fiu mai prezentă pe platformă și o să iau măsuri în sensul ăsta.

Ce ai pierdut și ai câștigat din cauza pandemiei?

Am câștigat timp pentru mine, însă am simțit și simt lipsa interacțiunii directe cu publicul, concertele. Sper că vom avea ocazia în curând să ne revedem și să ne bucurăm împreună de muzică, live.

Ce planuri mai ai după ce te vei întoarce de la Rotterdam?

Probabil mă voi odihni câteva zile, poate voi pleca într-o scurtă vacanță, nu știu sigur încă. Dar ce știu sigur este că voi face în continuare ceea ce iubesc cel mai mult, muzică.

Cand si unde va avea loc Eurovisionul?

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai. La ediţia cu numărul 65 a concursului, participă – alături de România – alte 40 de țări. Atât semifinalele, cât şi finala internaţională a ESC 2021 vor fi transmise live pe TVR. Precedenta ediţie a competiţiei muzicale a fost câştigată de Duncan Laurence, reprezentantul Regatului Țărilor de Jos, cu piesa “Arcade”, în 2019. Ediția 2020 a Eurovision Song Contest a fost reprogramată de către organizatori, în contextul pandemiei de coronavirus.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT