LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
david dobrincu, george burcea si cezar ouatu

we ❤️ music

Care este legătura dintre Cezar Ouatu, George Burcea și David Dobrincu

Chiar dacă fac parte din trei generații diferite, cei trei sunt artiști și nu este prima oară când se întâlnesc într-un proiect. Însă de dată această toți trei. După ce George Burcea și Cezar Ouatu au fost colegi la "Fermă Vedetelor" și Cezar și David Dobrincu au colaborat și au înregistrat câteva coveruri au ajuns să aibă și un proiect toți trei. Despre care Cezar a scris pe paginile lui de socializare.

“Din tabăra de pe Netflix la tabăra Ficco l-am avut și pe bunul meu prieten și colaborator artistic, David Dobrincu! De la “Fermă Vedetelor” unde am “suferit” împreună la Fermă Dacilor l-am avut pe bunul meu prieten și un super actor, George Burcea care din prima clipă a reușit să-i facă pe copii să-l iubească, drept pentru care i-am urat bun venit în familia noastră Ficco, dorindu-ne să rămâna un prieten și colaborator de lungă durată!”, a scris Cezar Ouatu pe rețelele de socializare.
Evenimentul a fost FiccoMusicCamp 2022 de la Fermă Dacilor organizată de Cezar Ouatu și unde l-a avut invitat și pe David Dobrincu, puștiul talentat cu care a înregistrat câteva coveruri în urmă cu ceva timp. În această tabăra Cezar Ouatu l-a avut invitat și pe David Dobrincu, puștiul talentat cu care a înregistrat câteva coveruri în urmă cu ceva timp. Mai mult, a avut câteva ajutoare de nădejde. ”
S-a plâns, s-a râs, ne-am distrat, am învățat mult atât pe plan artistic, social cât și uman!!! Mulțumiri echipei mele: George Burcea (coordonator actorie și artă scenică), Jurcă Raluca (coordonator activități), Diana Ionescu Uta (coordonator dans) și întregului staff de la Fermă Dacilor care au fost o gazdă minunată în frunte cu bunul meu prieten Dinicu Cornel !!! Ne vedem la Ficco Music Câmp (ediția de iarnă) !!”, a mai scris solistul.
Important este că elevii s-au simțit bine și George Burcea a fost un profesor iscusit, care știe să vorbească cu copii, doar și el e tată de două fetițe simpatice foc. Bărbatul a știut să-și apropie copii din tabăra și să i învețe diverse secrete de actorie, lucruri importante pe care le vor ține minte toată viață. Se pare că despărțirea a fost foarte grea mai ales că toți puștanii l-au îndrăgit pe proful și coordonatorul de actorie și artă scenică. S-a lăsat cu lacrimi și îmbrățișări și cu promisiuni că se vor revedea.
Și tot el a anunțat cu părere de rău după o săptămâna că tabăra s-a terminat și îi aspteapta pe elevi la iarnă. “Final de tabără și o zi plină ce a început cu deja faimoasa “Omletă lu’Ouatu” după care repetiții intense pentru concertul în aer liber al copiilor noștri, într-un mediu cum numai la Fermă Dacilor găsești, încununat de focul de tabără desprins parcă din poveste, multe aplauze, emoții, lacrimi de bucurie, lampioanele în formă de inimă și BBQ Party în compania părinților și a unui public senzațional! Copiii mi-au spus nostalgici că a trecut prea repede timpul și ar mai fi stat minim o saptămână!!! Pentru mine și echipa mea nu poate să fie decât un mare compliment și le-am promis că ne vom revedea la ediția de iarnă a Ficco Music Câmp (Tabăra de creație artistică și dezvoltare personală)! Este o tabără atipică aș putea spune unde într-un timp foarte scurt reușim prin intermediul atelierelor noastre și a coordonatorilor noștri să avem o conexiune extrem de frumoasă cu toți!!! S-a plâns, s-a râs, ne-am distrat, am învățat mult atât pe plan artistic, social cât și uman!!!

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT