LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
serena- low - love

we ❤️ music

Când tu dai totul, iar celălalt nimic. Serena ne vorbește despre ce înseamnă „Low Love”, în noua ei piesă

Serena sparge gheața și lansează joi, 20 ianuarie, „ Low Love” , o piesă cu totul și cu totul specială. Cu toate că este pop-dance, piesa ascunde niște versuri care cu siguranță te vor pune pe gânduri, dar mai ales, te vor ajuta să te regăsești. Piesa a fost scrisă într-o sesiune specială dedicată Serenei, timp de o săptămână, în studiourile Mattman Music.

„ Povestea piesei Low Love este una foarte frumoasă, pentru că am creat-o împreună cu colegii și prietenii mei de la Mattman Music. Dragoș Vasilache și Răzvan Olteanu au făcut producția, iar eu împreună cu Gabi Bagu și FED am realizat liniile și textul. A fost pentru prima dată când o săptămâna întreagă s-au lucrat piese în întreg studioul de la Mattman Music pentru mine. La sfârșitul acestei săptămâni am ales câteva piese pe care le vom lansa anul acesta. Low Love este prima din acest mini album”, povestește Serena.

Serena și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la o varstă fragedă, când a început să interpreteze diferite cover-uri. Vocea ei unică i-a oferit numeroase oportunități, colaborări cu DJ cunoscuți atât în spațiul autohton, cât și la nivel internațional. Piesă Safari a avut succes uimitor, intrând în Top 10 Shazam în țări precum Turcia, India, Iraq, Kazahstan, Azerbaidjan, și adunând peste 216 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste milioane de audiții pe platformele de streaming.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT