LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
rareș - Tokyo

we ❤️ music

rareș lansează piesa „Tokyo” – o călătorie vindecătoare

rareș, artistul preferat al noii generații, lansează astăzi piesa „Tokyo", o piesă caldă despre iubirile și persoanele fără de care credem că nu mai putem trăi, pentru că ne apar în gând la fiecare pas. Cu această piesă, rareș continuă seria cântecelor dedicate vindecării sufletești, serie în care se numără și piesele „1000 de zile" și „Greșeli diferite". Tokyo reprezintă o călătorie metaforică a sinelui și descoperirea unor perspective noi, care să șteragă trecutul, însă amintirile sunt încă pregnante.

rareș, artistul preferat al noii generații, lansează astăzi piesa „Tokyo”, o piesă caldă despre iubirile și persoanele fără de care credem că nu mai putem trăi, pentru că ne apar în gând la fiecare pas. Cu această piesă, rareș continuă seria cântecelor dedicate vindecării sufletești, serie în care se numără și piesele „1000 de zile” și „Greșeli diferite”. Tokyo reprezintă o călătorie metaforică a sinelui și descoperirea unor perspective noi, care să șteragă trecutul, însă amintirile sunt încă pregnante.
Piesa a fost scrisă și compusă de către rareș și Florian Rus, alături de Bogdan Todor și Costel Dominteanu, iar producția finală a fost realizată de Costel Dominteanu.
„<<Tokyo>> este o piesă despre struggle-ul de a lăsa în urmă trecutul, când încercăm să ne ocupăm mintea cu cele mai diverse lucruri, dar ajungem să ,,călătorim” tot pe aceleași tărâmuri, pentru că imaginea cuiva care ne-a fost foarte drag e încă relevantă. Cred că asta e o etapă prin care trece oricine care a rămas cu amintiri frumoase dintr-o relație, care atunci când se îndepărtează de fosta iubire, tinde să uite lucrurile negative, de ce nu a mers de fapt între ei.” ne spune rareș
Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în casa One True Singer. Filmările, care au durat 2 luni de zile, l-au ajutat pe artist să evolueze atât ca performer, cât și ca songwriter, colaborând în cadrul showului cu nume ca The Motans și florianrus, primind în acelasi timp sfaturi de la jurații showului – Alex Cotoi, Șerban Caza, Alina Eremia și Bruja, dar și de la invitați precum Roxen, DOC, Grasu XXL și Olivia Addams. Ultimul single al lui rareș, Nașpa, alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes. Piesa a dominat festivaluri precum Untold, Neversea, Summerwell și Electric Castle și se află în continuare în playlist-ul celor mai mari posturi de radio din România. Aceasta este una dintre reușitele ce i-a adus titlul de Best New Artist, tocmai câștigat la The Artist Awards. Cel mai recent single lansat pe 9 noiembrie, în colaborare cu Arkanian – „INNA” – a reușit deja să cucerească mediul online și fanii artistului.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT