LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Bogan Ioan - Gemini

we ❤️ music

Bogan Ioan a revenit cu single-ul „Gemini”, însoțit și de videoclip

După ce în ianuarie Bogdan Ioan ne invita să medităm asupra existenței noastre, acum artistul a revenit cu o piesă menită să ne transmită o stare de bine, caracteristică începutului de primăvară, intitulată „Gemini”. Precum mugurii care încep iar să înflorească, așa și Bogdan Ioan vorbește în discursul lui muzical despre sentimentele resimțite la începutul unei frumoase povești de iubire, care este pe cale să prindă contur.

Piesa disco-pop a fost scrisă de Iuliana Pușchilă și compusă de Marius Rozsdas (cunoscut sub numele de Magic Juice), cel din urmă s-a ocupându-se și de producția track-ului. În plus, acesta a lucrat cu Alex Psaroudakis la mix-ul și master-ul cântecului.

Videoclipul a fost regizat de Dorck și este alcătuit din mai multe cadre inspirate din tendințele virale de pe TikTok.

Streaming Link: https://bogdanioan.lnk.to/Gemini

Bogdan Ioan a declarat: „Gemini ilustrează începutul acela de relație sau, mai bine zis, flirtul dinaintea unei relații. Pentru mine, fata care m-a marcat de la prima apariție se întâmplă să fie în zodia gemeni și, povestind cu producătorul piesei, Magic Juice, și cu Iuliana Pușchilă, cea care s-a ocupat de text, am ajuns la această idee. Fiecare dintre noi are o compatibilitate mai mare cu anumite zodii, iar kryponita mea este Gemini.
Bogdan Ioan este un cântăreț român de muzică pop, fiind câștigătorul ediției din 2018 a concursului Vocea României.

Bogdan a ajuns viral pe Internt cu prima sa apariție în concurs. Cover-ul său al piesei „Earth Song” a lui Michael Jackson a acumulat peste 46 de milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent. Actul muzical incredibil a intrat în topul global The Voice Top 10 acts.

În 2021, Bogdan Ioan a lansat primul track în engleză, „Friday Mood”, un cântec fermecător, care îți transmite o stare de bine si cu un vibe retro de anii 80 unic. Bogdan Ioan și-a început anul 2022 cu piesa „If I”, un track emoționant cu și despre semnificațiile vieții.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT