LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

BiBi a lansat „Băieții Răi”, o piesă cu atitudine pentru care și-a schimbat look-ul!

Luna martie a început în forță pentru BiBi care tocmai a lansat o nouă piesă la care a colaborat cu Marius Moga.

Băieții Răi” este melodia pentru care artista a trecut printr-o schimbare de look, acesta având ca și semnătură niște codițe care sigur vor inspira toate fanele artistei. Piesa a fost lansată sub egida „MusicLover”, iar muzica a fost creată de către BiBi, Mihai Dumitrescu, Răzvan Matache și Marius Moga. Textul îi aparține artistei, iar videoclipul poartă semnătura lui Silviu Mândroc. 

„În cap îmi sună, că dragostea nu e bună” spune artista în primele versuri ale piesei. Piesa continuă cu niște versuri în care sigur multe persoane se vor regăsi, iar fiecare sentiment este conturat cu eleganță de mișcările artistei, pe un ritm cu un groove molipsitor și de o coregrafie perfectă care poate fi urmărită în videoclipul piesei. 

„Băieții Răi este o piesă cu atitudine ce sper din suflet să fie ascultată cu drag. Mă bucur să vă prezint încă un proiect la care am lucrat alături de oameni talentați și alături de echipa mea de suflet MusicLover. Vă pregătesc multă muzică și concerte, așa că vă invit cu drag la turneul din țară din luna martie, dar și la cel mai mare concert pe care l-am făcut până acum, pe 23 iunie, la Arenele Romane. Abia aștept să cânt alături de voi „Băieții Răi”, deci vă aștept pe YouTube să îi dați un play și să îmi spuneți părerea voastră în comentarii” a declarat BiBi. 

Artista pregătește un concert de mare amploare unde va cânta cele mai îndrăgite hit-uri și va face un show demn de pus în cartea cu amintiri a fiecărei persoane prezente. Concertul va avea loc la Arenele Romane, pe data de 23 iunie, iar cu un simplu click puteți găsi biletele aici

 

BiBi’s Social Media Pages

Instagram | Facebook | TikTok

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT