LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Bianca aka Lexy

we ❤️ music

Bianca aka Lexy a lansat „De dragul tău, Mama”, o piesă pentru cea mai specială femeie din viața ei

Cu ocazia zilei de 8 martie, Bianca, pe numele de scenă Lexy, a lansat piesa „De Dragul Tău, Mama”. Artista a stat de vorbă cu noi și ne-a spus mai multe atât despre ea, cât și despre melodia pe care tocmai a lansat-o.

Bianca are 16 ani și este cursant la Music City. Aceasta locuiește în București și a decis că acesta este locul perfect pentru a-și urma visul. La vârsta de 8 ani, pasiunea lui Bianca pentru muzică a fost descoperită și primul proiect în care s-a înscris a fost numit ,,Pepinierea de talente”. După patru ani, aceasta a venit la Music City, iar colaborarea noastră are, deja, doi ani. „Am ales Sonus Records, pentru că sunt cei mai tari și cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit vreodată”, ne-a spus artista.

Momentul în care a decis să scoată o melodie a fost atunci când instrumentalul pe care Ava i l-a dat să îl asculte a făcut-o să scrie câteva versuri și a decis ca piesa să fie dedicată mamai sale. Cu sprijinul familiei și al profei sale de canto, dorința lui Lexy de a scoate o melodie s-a materializat și așa a luat naștere „De Dragul Tău, Mama”. „Pentru mine, acest titlu semnifică dragostea mea față de mama. Aceste versuri au fost scrise special pentru ea. Sursa de inspirație pentru această melodie a fost mama și am cules diferite cuvinte pe care mi le zice în fiecare zi”. Mai mult decât atât, tânăra cântăreață s-a remarcat și la concursurile le care a participat, unde a demonstrat că are foarte mult talent.

„La concursurile le care am participat, am câștigat: trofeul festivalului, trofeul categoriei, trofeul secțiunii, premiul I, II și chiar 2 mențiuni. Sunt tare mândră de mine, pentru că am evoluat mult de când sunt la Music City datorită profei mele de canto, Ava. Țin să îi mulțumesc tare mult pentru toată munca depusă și pentru că ma ajutat să ajung aici unde sunt acum”, a concluzionat Bianca. Muzica îi aparține AVEI, versurile sunt scrise de Bianca Enache, instrumentalul a fost oferit de HoriaMc, producția a fost pusă la dispoziție de Mihai Grecan și de HoriaMc, iar de videoclip s-a ocupat Robert Bratu.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT