Runtree și Nalani au lansat împreună piesa „Higher”

we ❤️ music
După colaborarea avută cu Elyar, Runtree lansează o nouă piesă dance cu Nalani, una dintre cele mai tinere și fresh artiste din portofoliul Global Records.

Piesa „Higher” reprezintă un fusion perfect echilibrat între ritmurile dance ce l-au consacrat pe Runtree și vocea puternică și versatilă a lui Nalani. Această colaborare interanțională se aude deja pe Radio Zet și RMF, două dintre cele mai cunoscute și apreciate radiouri din Polonia.

Runtree și-a făcut debutul în industria muzicală prin colaborarea cu Elyar pentru piesa „Molly”, lansare ce a reușit performanța de a fi pe locul #19 în Viral 50 Spotify Poland și locul #79 în Apple Dance Poland, piesa fiind redată de către RMF și RMF Maxxx.

Nalani, una dintre cele mai tinere artiste din portofoliul Global Records, a reușit să-și facă debutul odată cu lansarea cover-ului „Toxic” al celebrului hit cântat de Britney Spears. De curând, artista a lansat primul ei single oficial, „Tarziu”, piesă ce a primit un feedback extrem de bun din partea publicului, dar și din partea celor din industria muzicală din România.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT