LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
bastille - Shut Off The Lights

we ❤️ music

Bastille a lansat noul single “Shut Off The Lights”

Bastille a lansat noul single - “Shut Off The Lights”. Indiferent de oportunitățile nelimitate de evadare prin tehnologia modernă, nu există nimic asemănător cu conexiunea reală, umană. Pe noul single, “Shut Off The Lights”, Bastille se scoate din metaverse pentru a redescoperi bucuriile vieții reale, fiind înconjurat de cei dragi.

“Shut Off The Lights” este despre trecerea peste anxietatea față de viitor. Este vorba despre intimitate și conexiune fizică, respingerea grijilor noastre cu privire la viață și viitor pentru un minut și deconectarea de la toate pentru a fi cu adevărat prezenți. Este un moment distractiv, real, uman în mijlocul acestui album mare”, a declarat Dan despre noua piesă.

Stream/Download:
https://umusic.lnk.to/ShutOffTheLightsPR

Presărat cu referiri la filme și literatură sf, jocuri video și VR, noul album al lui Bastille, “Give Me The Future”, explorează o țară-minune, lipsită de restricții – fiecare melodie are un alt peisaj de vis, un loc în care poți călători în trecut și în viitor pentru a fi oricine, pentru a face orice și pentru a îmbrățișa un nou val de tehnologie, care ne permite să ne pierdem în imaginația noastră.

Pentru a sărbători lansarea “Give Me The Future” pe 4 februarie, Bastille va efectua o serie de spectacole restrânse în Marea Britanie. Apoi, în aprilie, trupa va reveni pe arene pentru prima manșă a turneului Give Me The Future.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT