LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
ava si charlize - adagio

we ❤️ music

AVA – colaborare inedită alături de Charlize, eleva sa, la proiectul „Adagio”

Charlize s-a calificat în finala concursului Sanremo Music Festival, iar pentru a da contur proiectului a ales să colaboreze cu AVA, vocea celor două artiste, armonizându-se perfect pe melodia „Adagio”. E vorba de o piesă cu un mesaj profund care nu a fost aleasă întâmplător de cele două artiste, Lara Fabian fiind una dintre reperele acestora în materie de muzică.

Videoclipul a fost filmat în mai multe locuri inedite de la malul Mării Negre, printre care și Phoenicia Holiday Resort. De asemenea, secvențele cu valurile mării din clip se îmbină foarte bine cu duetul dintre Charlize și AVA. Colaborarea dintre cele două a luat naștere în momentul în care Charlize s-a calificat la concursul internațional de muzică, Sanremo Music Festival din Italia, iar de acolo și până la a cânta împreună pe această melodie, a mai fost doar un pas. Duetul devine și mai interesant, prin cântarea single-ului „Adagio” în două limbi diferite, engleză de către AVA și arabă de către Charlize.
Charlize este o tânără foarte talentată, care de-a lungul timpului a avut ocazia de a se face remarcată la numeroasele festivaluri muzicale la care a participat, de cele mai multe ori plecând acasă cu premii. Numai anul acesta, a avut două roluri principale în două musicaluri celebre, precum „School of Rock” și „Madagascar”. Totodată, a dublat roluri principale pentru Netflix și Disney Channel.
Pe lângă această nouă colaborare, AVA a mai lansat de curând piesa „Unde ești”, care deja se aude pe radiourile din țară și de asemenea, a fost nominalizată în cadrul unor premii foarte importante de la noi, la categoriile „Artistul anului” și „Melodia anului” pentru single-ul „Emoții”, alături de Connect-R. Totodată, proiectul Music City este unul de suflet pentru artistă, deoarece acolo îi învață pe cei pasionați de muzică, cum să cânte, ce tehnică vocală să folosească, dar și multe alte lucruri pe care orice viitor cântăreț ar trebui să le cunoască. Și Charlize este una dintre elevele AVEI.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT