LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Armin van Buuren și-a lansat cel de-al 8-lea album de studio Feel Again

we ❤️ music

Armin van Buuren și-a lansat cel de-al 8-lea album de studio

Armin van Buuren și-a lansat cel de-al 8-lea album de studio, Feel Again. Albumul este plin de colaborări cu artiști cunoscuți (R3HAB, Owl City, Matoma, Teddy Swims, Gareth Emery, JC Stewart și alții), având scopul de a aduce oamenii împreună.

În întregime, Feel Again s-a născut din deconectarea lui Armin van Buuren cu familia, prietenii și fanii în timpul pandemiei. Se simțea lipsit de inspirație și îi era greu să facă față faptului că nu poți mulțumi pe toată lumea. Așa că și-a reformat rutinele de viață, a început să mediteze pentru a calma furtuna interioară și a făcut tot ce a putut pentru a anula amorțeala. La final, a descoperit o nouă dragoste pentru muzică și a creat un album incredibil care reflectă trei etape diferite de sentiment și inspirație.

Cu single-uri precum Come Around Again, One More Time, Easy To Love și No Fun, albumul Feel Again reprezintă din punct de vedere sonor călătoria unui artist extraordinar în căutarea radicală a armoniei de sine. Cele 34 de piese ale sale pare că au sound diferit, dar împreună reflectă un echilibru care ar putea veni doar de la un om care este în echilibru.

„Sunt încântat și mândru să împărtășesc în sfârșit albumul complet”, a spus Armin van Buuren. „Pentru mine, Feel Again înseamnă un nou început, deoarece a fi pierdut fără să realizezi că ești pierdut te poate face să uiți cine ești. Sunt fericit că am găsit un nou echilibru și o dragoste revigorantă pentru muzică și sper că albumul le va aminti și îi va încuraja pe ascultători să rămână conectați cu ei înșiși.”

De la reconectarea cu prietenii, familia și fanii până la găsirea păcii interioare, Feel Again înseamnă recunoașterea adevărurilor dure, descoperirea a ceea ce contează cu adevărat și lăsarea acestei puteri să te ajute să faci un pas înainte. Pentru că, în cuvintele lui Armin van Buuren însuși, „încă învățăm și nu ne vom opri niciodată din învățat până în ziua în care vom muri”.

Despre Armin van Buuren
Armin van Buuren este un ambasador global al muzicii electronice. În prezent, acesta are șapte albume lansate și continuă să își cultive o comunitate masivă la nivel mondial prin intermediul show-ului său radiofonic A State of Trance, care ajunge săptămânal la peste 40 de milioane de ascultători din 80 de țări. Mai mult, Armin van Buuren este prezent în sute evenimente în fiecare an, în cadrul unor locații de top din întreaga lume, inclusiv Electric Daisy Carnival (Las Vegas, New York), Ultra Music Festival (Miami) și Tomorrowland (Belgia). Numai în vara anului 2022, Armin van Buuren a reușit să stabilească legătura cu fanii prin intermediul a peste 30 de spectacole. Artistul marchează al 21-lea an în care se află în top 5 DJ din lume, fiind #5 DJ și #1 Trance DJ în Top 100 DJMag. De altfel, acesta a fost numit cel mai bun DJ din lume de cinci ori, până în prezent.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT