LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
JP Cooper x Ray BLK “Need You Tonight”

we ❤️ music

JP Cooper face echipă cu Ray BLK pentru noul single – “Need You Tonight”

JP Cooper face echipă cu Ray BLK pentru noul single “Need You Tonight”. Nouă piesă va fi disponibilă pe albumul “SHE”, care va fi lansat pe 18 februarie 2022. Noul proiect va conține și single-urile “We Cry”, “Holy Water” și “Call My Name”. "Need You Tonight" este o colaborare perfectă între doi compozitori incredibil de talentați.

“Piesă este despre o iubire tânără dintr-un oraș mic. Această îmi oferă foarte multe amintiri și este una dintre melodiile mele preferate de pe noul album. După ce am înregistrat piesă, am dorit că fanii să audă și cealaltă parte a poveștii, așa că am ajuns la Ray BLK.”, a declarat JP Cooper despre “Need You Tonight”.

Stream/Download: https://umusic.lnk.to/NeedYouTonightPR

“JP m-a căutat pentru a scrie o strofă pentru această melodie. Odată ce am auzit-o, m-am simțit foarte emoționată. Mi-am dorit foarte mult să scriu cel mai bun lucru posibil, astfel m-am inspirat din propria mea suferință și sunt foarte mândră de ceea ce am creat.”, a spus Ray BLK despre nouă colaborare.
JP Cooper este un cântăreț și compozitor britanic. Cea mai populară melodie a lui este “Perfect Strangers” împreună cu Jonas Blue, fiind certificată cu discul de platină în Marea Britanie. A început cu 3 EP-uri pe cont propriu, iar după ce a semnat cu Island Records a lansat încă două EP-uri “Keep the Quiet Out” și “When the Darkness Comes”. “Raised Under Grey Skies”, primul album, a apărut în septembrie 2016 și a conținut piesă de top 10 în UK “September Song”. Acesta acumulat peste 4 miliarde de stream-uri.

Cunoscută pentru versurile ei interzise și directe, Ray BLK este una dintre cele mai puternice, provocatoare și importante voci din muzică. Supranumită “răspunsul Regatului Unit pentru Lauryn Hill”. Ray a devenit prima artista nesemnată care a căștigat BBC Sound Poll în 2017. Ray a fost întotdeauna vocea pasionată de egalitate cu teme precum dragostea, lupta, perseverență, încrederea, rasă și emanciparea femeilor în muzică. “Access Denied”, albumul de debut”, a fost lansat în octombrie 2021 și a fost lăudat de NME, The Guardian, The Times, The Independent, DYI, The Observer, The Evening Standard și METRO.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT