LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Aris & Ya Rick au lansat videoclip

we ❤️ music

Aris & Ya Rick au lansat videoclipul piesei “I’m not your kind”

Așteptarea a luat sfârșit și după luni întregi de muncă iată că s-a lansat videoclipul piesei "I'm not your kind", colaborarea specială dintre artiștii Aris & Ya Rick pe care vă invităm să o urmăriți în continuare.

Piesa “I’m not your kind’ este o colaborare între cantautoarea Aris (Larisa Ciortan) și producătorul rus Ya Rick. Video-Clipul a fost regizat de Alex Ispas și filmat într-o hală din afară Bucureștiului, iar filmările au durat aproximativ 12 ore. Răzbunarea și trădarea sunt subiectele acestei piesei, ceea ce se poate observă și în clip. Putem interpreta mesajul atât că o răzbunare din dragoate, cât și că o trădare a increderei sau a prieteniei. Alături de Aris și Ya Rick, în clip îi vom întâlni pe dansatorii Cosmin Adrian (finalist și semifinalist “Românii au talent”) și Andrei Dolcos, dar și pe Geo Catană care deși a jucat rolul victimei, în viață reală este polițist. Spre finalul clipului își face apariția și cel mai tatuat om din România, Ugly Boy (Christian Moraru).
Ya Rick a colaborat în calitate de Dj, producător și co-producător cu nume mari din industria muzicală internațională precum Imanbek (remixul piesei “Roses”) , David Guetta, Sia, Sean Paul, Sofia Reyes, LP , Rita Ora.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT