LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
BLANCO lansează albumul de debut BLANCOMAT, alături de Def Jam Recordings România

we ❤️ music

Blanco lansează albumul de debut “Blancomat, alături de Def Jam Recordings România

Într-un stil nou și diferit, BLANCO debutează cu primul său album numit BLANCOMAT. A captat scena urbană din România cu piese precum BANCOMAT sau 500 BANCNOTA, cu Aerozen, iar acum lansează primul album, alături de Def Jam Recordings România.

“Primul meu album este cea mai mare realizare a mea! Vreau să inspir toți oamenii că se pot face lucruri mari, chiar și dintr-un oraș de provincie cum este Slobozia. Inițial nu am fost susținut, dar am ajuns prin propriile puteri să colaborez cu unele dintre cele mai mari nume din industrie, iar acum sunt gata să pun pe harta orașul meu natal.” – BLANCO
Albumul BLANCOMAT cuprinde 16 piese, printre care regăsim colaborări cu IDK, OG Eastbull, Aerozen, Marko Glass, Bvcovia și Alex Sosa. Piesele deja lansate ca single-uri de pe album, și anume BANCOMAT, SAXOFON, SICILIA, 500 BANCNOTA și CALIFICAT, au strâns peste un milion de vizualizări pe YouTube și peste jumătate de milion de ascultări pe platformele de streaming. BLANCOMAT se lansează împreună cu videoclipul piesei CALIFICAT, alături de OG Eastbull, pentru care a filmat Robert Revol, editul a fost făcut de Cristi NK, colorizarea de Frategrafia, în timp ce producția video a fost asigurată de Diana Brat. În timpul filmărilor de la CALIFICAT, BLANCO a ales și coperta albumului, o fotografie simbol în care el sparge un bancomat real. Penultimul single de pe album, 500 BANCNOTA feat. Aerozen, a scăpat pe internet înainte de data de lansare, dar rezultatul a fost unul pozitiv până la urmă. Inițial piesa a circulat pe WhatsApp, ca ulterior utilizatorii să realizeze video-uri pe TikTok-uri cu această melodie. Totalul videoclipurilor care au folosit melodia 500 BANCNOTA a fost de peste 3000 de creații, ce au strâns peste un milion de vizualizări.

“Inițial mă speriasem când am văzut că piesa a scăpat pe internet într-o variantă demo! Măcar de ar fi fost varianta completă, dar varianta respectivă avea doar o strofă și refrenul lui Aerozen, și mix-master deloc. După am văzut cât de iubită a fost piesa de către oameni, ne-am mobilizat și am lansat-o oficial cum ar fi trebuit de la bun început.” – BLANCO

Carismatic și versatil, BLANCO își arată calitățile de rapper prin versuri puternice și catchy, date în stilurile trap, drill și hip-hop clasic. În primă fază, și-a câștigat statutul de cel mai bun MC din orașul lui natal, Slobozia, iar acum este gata să se afirme ca un lider al generației sale cu albumul său de debut BLANCOMAT. Călătoria lui BLANCO a început în liceu, iar de atunci a colaborat cu unele dintre cele mai importante nume ale industriei urbane precum Marko Glass & Bvcovia, IDK, OG Eastbull, Aerozen, Berechet, iar lista poate continua. BLANCO se bucură de sprijinul Def Jam Recordings România, cel mai nou label de muzică urbană din țara noastră.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT