LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Petre Stefan lansează albumul CENTAUR la Arenele Romane pe 8 aprilie

we ❤️ music

Petre Stefan lansează albumul CENTAUR la Arenele Romane pe 8 aprilie

Unul dintre cei mai apreciați artiști urbani la ora actuală, Petre Stefan își lansează albumul de debut - CENTAUR - în cadrul unui eveniment special pe data de 8 aprilie la Arenele Romane din București.

Pe 25 noiembrie 2022 se lansa albumul CENTAUR pe platformele de streaming, iar de atunci și până acum a adunat peste 20 de milioane de stream-uri și vizualizări, clasându-se ca unul dintre cele mai ascultate materiale de hip-hop din ultimii ani.

Petre Stefan promite un show de excepție, plin de surprize și momente special gândite pentru public. Concertul va avea parte și de invitați speciali care vor face spectacol alături de CENTAUR, iar aici vorbim despre Bvcovia, Scuze!, YNY Sebi, Berechet, M.G.L., Niku și mulți alții rămași încă secreți.

Bilete: https://m.iabilet.ro/bilete-petre-stefan-centaur-lansare-album-83929/

“CENTAUR este cel mai important proiect din viața mea. Odată cu acest prim album mi-am dovedit mie că pot face lucruri mari dacă îmi propun. Au trecut trei luni de când l-am lansat, am primit cele mai tari reacții de la oameni, iar acum cred că suntem cu toții pregătiți să-l cântăm live pe 8 aprilie la Arene. Vreau să facem cea mai mare panaramă! Ne vedem la show!” – Petre Stefan

Un adevărat pilon al noii generații, Petre Stefan este artistul ce se regăsește pe buzele tuturor tinerilor iubitori de muzică urbană din România. Muzica lui a reușit să atingă sufletele tuturor adolescenților crescuți în cartierele țării, povestea lui fiind asemănătoare cu poveștile multora dintre ei. La început de drum, dar totuși cu multe reușite, Petre Stefan a câștigat respectul breslei și a colaborat cu unii dintre cei mai mari rapperi din România precum Caddillac (B.U.G. Mafia), IAN sau NANE.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT