LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
ANNAIS și DJ Project x Numai Tu

we ❤️ music

ANNAIS și DJ Project colaborează pentru ,,Numai Tu”

Numai tu mă faci să trăiesc un an într-o zi. ANNAIS și DJ Project îți fac munca mai ușoară atunci când vrei să îi transmiți persoanei iubite un mesaj, însă nu știi de unde să începi. Vă așteaptă o piesă sensibilă, cu un beat dreamy și catchy în același timp, perfectă pentru momentul în care vrei să spui…,,Numai Tu”.

Piesa este scrisă de Astelian Alexia și Tostogan Andrei, care s-a ocupat și de producție alături de Handke Giuseppe. ,,Numai Tu” vine însoțită și de un videoclip în regia lui Alex Ceaușu.
,,Fiind la început de carieră muzicală, mă simt extrem de norocoasă să colaborez cu artiști de top precum DJ Project, iar <<Numai Tu>> este piesa care ne-a adus aproape și am reușit să legăm această colaborare. Este o piesă dedicată oamenilor care și-au găsit sufletul pereche și se simt fericiți și împliniți lângă acesta. Este cumva un <<cadou>> dedicat tuturor celor care de-a lungul relației au trecut prin multe obstacole dar totuși au rămas împreună.” ne spune ANNAIS.

,,<<Numai Tu>> e cu siguranță o piesă care inspiră la visare și ăsta este exact feeling-ul pe care l-am căutat. ANNAIS a venit cu spiritul fresh și vocea care se potrivește perfect cu instrumentalul. Sperăm să vă placă.” ne spun DJ Project.

ANNAIS este un artist la început, dar cu ambiții și planuri mari. Pasionată de muzică încă din copilărie, ANNAIS a început să ia lecții încă din clasa a 3-a, experimentând mai multe genuri, până să se oprească la stilul actual. Sinceritatea și creativitatea sunt atributele sale cele mai pregnante, lucru care se vede și în piesele sale. ANNAIS a mai lansat până acum piese precum “Down Down” și ,,Mă Adori”.

DJ Project este una dintre primele trupe dance din România, ce la momentul actual reprezintă o marcă înregistrată a acestui stil de muzică. Grupul este compus din Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Ovidiu Florea), ambii purtând titulatura de DJ și producători, iar primul lor single, “Experience”, a fost lansat în 2001. De la debutul lor, cu o activitate înfloritoare de peste 22 de ani pe scenă, la radio și în inimile a milioane de oameni, au lansat 9 albume de studio. În plus, cei doi au trecut granițele și au avut parte de hituri internaționale. În catalogul lor muzical se află numeroase colaborări cu artiști recunoscuți, printre care Roxen, MIRA, Andia, EMAA, Adela Popescu, AMI și Lidia Buble. Printre piesele cu succes răsunător se numără și ,,La timpul lor”, în colaborare cu EMAA, pentru care au câștigat premiul pentru cea mai bună colaborare la The Artist Awards 2022, ,,Parte din tine”, în colaborare cu Roxen, ,,Inimă nebună”, cu MIRA, ,,Retrograd” și ,,Slăbiciuni”, cu Andia. Ultima lor colaborare cu Holy Molly pentru piesa ,,Fulgul” a fost primit cu succes de radiourile din țară și de fanii artiștilor.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT