LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Andia - Intentionat

we ❤️ music

Andia lansează piesa “Intenționat”, o nouă piesă de dragoste de pus pe repeat

Andia lansează piesa „Intenționat", a cărei variantă live a ajuns locul 2 în trending-ul de pe YouTube înainte de lansarea oficială, la fel ca multe dintre lansările artistei.

„Intenționat” este o piesă de dragoste care a fost compusă de Alex Pelin,Vlad Lucan, scrisă de Alex Pelin și produsă de Vlad Lucan la studiourile ATOM, casa de discuri care o reprezintă pe artistă.

Această piesă are un mesaj foarte emoționant, stare pe care cred și sper că am reușit să o transmit prin interpretarea mea. Îmi doresc mult ca și această piesă să vă cucerească inimile și sper să rezoneze cu voi”, a declarat Andia.
Videoclipul piesei poartă o incărcătură emoțională la fel de puternică precum versurile și reprezintă o metaforă pentru cât de departe suntem dispuși să mergem pentru cei pe care îi iubim. Direcția creativă și regia au fost realizate de către Bogdan Daragiu, iar de producție s-a ocupat Arkomo Film. Din echipa de beauty a artistei au făcut parte Cristina Crăciun & Miu Miruna (styling), Claudiu Burcă (make-up) și Cătălin Manolache (hair).

„Am ținut foarte mult la această idee de clip, mi se pare că trasnmite aceleași emoții intense precum piesa. Nu a fost ușor, am avut 2 zile de filmare, dar am făcut tot posibilul să ajungă în această formă pentru voi, alături de cea mai bună echipă. Sunt foarte mulțumită de rezultat și sper să vă placă și vouă la fel de mult”, a mai declarat artista.
În noiembrie anul trecut, Andia a lansat piesa „La nevedere”, care numără aproape 15 milioane de vizualizări pe YouTube și care a fost #1 în topul Media Forest timp de 10 săptămâni.
Andia – La nevedere

În 2022, Andia a lansat albumul „Pietre prețioase”, albumul său de debut care conține 10 piese ce abordează diferite teme, de la dragoste, până la natura umană.
„Acest album reprezintă următorul pas în călătoria mea muzicală. Este un moment atât de special pentru mine și mă bucur că îl pot împărtăși cu voi”, a spus Andia despre lansarea albumului.
La patru ani de la lansarea pe piața muzicală românească, Andia a reușit să cucerească inimile a milioane de ascultători, precum și topurile muzicale de radio și televiziune. Artista a fost prezentă pe locul 1 în top Media Forest cu șase dintre piesele pe care performează – Salcâmii, Retrograd, Slăbiciuni, Anotimpuri, Sfârșitul lumii și La nevedere. Ascensiunea rapidă în industria muzicală românească nu face decât să demonstreze puterea de star a Andiei.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT