LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

LORA și What’s UP au lansat „Abia aștept să vină seara”!

Lora și What’s UP îți spun să pui stop la cravată și să lași să cânte muzica în noua lor piesă „Abia aștept să vină seara”.

Cei doi artiști și-au unit forțele și au lansat un feat de excepție, în care ne cântă despre cât de greu trece timpul atunci când nu ești lângă persoana iubită. Vocea suavă a LOREI este completată perfect de flow-ul inegalabil al lui What’s UP, astfel fiind creat mix-ul perfect pentru a exprima mesajul piesei. Versurile acestei piese conțin metafore care pot fi dedicații perfecte pentru perechea ta, iar ritmul energic te umple cu entuziasm în timp ce asculți această melodie. 

Piesa poartă semnătura lui Marius Moga, în colaborare cu Răzvan Matache, Robert Chesaru, Marius Ivancea și Mihai Dumitrescu. Piesa a fost scrisă, produsă și filmată la MasterMind Records, iar videoclipul acesteia având cu vibe clasic și fiind plin de senzualitate. 

„Mă bucur foarte mult pentru această colaborare, deși de sora LORA, mă leagă o prietenie de vreo 10 ani. Ideea colaborării a venit din partea impresarului nostru, Marius China, căruia vreau să îi mulțumesc pentru asta. Mie unuia îmi place foarte mult ce a ieșit. Al doilea motiv de bucurie este faptul că mentorul meu, Marius Moga, a lucrat și el la producția acestei piese alături de fratele JerryCo și echipa lui! Mulțumesc din suflet întregii echipe și tuturor celor care au pus umărul pentru ca acest proiect să prindă viață!” ne-a mărturisit What’s UP.

Lora’s Social Media Pages

Instagram | Facebook | TikTok  

What’s UP’s Social Media Pages

Instagram | TikTok

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT