LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru

we ❤️ music

Amuly a lansat “Modestia”, prima piesă în colaborare cu Liviu Teodorescu!

Artist cu puternice rădăcini Hip-Hop, Amuly lansează o primă piesă, "Modestia", în colaborare cu îndrăgitul solist și compozitor Liviu Teodorescu, care ne-a obișnuit cu piesele sale senzaționale.

“Modestia” e o piesă despre importanța sincerității cu sinele atunci când reușești pe plan artistic. Cum o arată și finalul clipului, toată atenția pe care un artist o primește când atinge succesul este de carton, fragilă, iar factorul important va rămâne mereu modestia pe care o ai cu tine și cu publicul tău, ea fiind lucrul care te ancorează în realitate. Artist cu puternice rădăcini Hip-Hop, Amuly reprezintă sclipirea combinației dintre old school și new school. Timbrul recognoscibil, dicția curată și un vibe fresh determină și cei mai mari piloni ai industriei să admită evoluția muzicii.

Pe 23 octombrie 2020 – Amuly a lansat “Blindat”, primul album solo, iar ușa următorului nivel i-a fost deschisă. Colaborările transformă albumul instant într-un clasic, în lista de piese regăsindu-se nume precum Ian, Killa Fonic, Nane, Connect-R și Deliric. Publicul lui, și nu numai, a vibrat la unison piesă cu piesă, fapt ilustrat cel mai obiectiv în feedback-ul statistic – în ziua lansării, “Blindat” a avut 21 de piese în Spotify Top 50 și întreg albumul în primele 65 de poziții în Spotify Top 200.

Liviu Teodorescu este, cu siguranţă, una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 741 mii de urmăritori. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. Cel mai recent single, “Muzele”, în colaborare cu Manuel Riva, ocupă primele locuri în topurile radio & TV din România.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT