LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
amma

we ❤️ music

AMMA a lansat prima sa melodie, ”Diggy Dance”

Un nume nou în muzică, Amma, artista Sonus Records, a lansat primul său single, ”Diggy Dance”. Totul a început dintr-o pasiune, iar, de acolo și până la realizarea propriei melodii, a mai fost doar un pas.

A început să studieze muzica încă din clasa a 5-a, atunci când a fost descoperită de profesorul său, iar, la scurt timp, a ajuns să facă parte din corul școlii. „Fac ceea ce îmi place și încerc să înfrumusețez realitatea în care trăiesc prin astfel de activități. Deasemenea, mereu mi-au plăcut provocările și să fiu creativă, să îmi pun amprenta”, mărturisește AMMA.
Prima iubire a artistei a fost dansul, considerând că poate fi descris ca artă și mereu fiind inspirată de către acesta. „Dansul este prima cale spre lumea artistică pe care am pășit. Primul lucru pe care l-am descoperit estesimțul ritmului. Piesa prezintă bucuria de a dansa, de a vorbi prin mișcările corpului și de a străluci prin mișcare. Consider că arta te face să ai o perspectivă mult mai fascinantă asupra lucrurilor, face viața mai frumoasă, scoate la iveală o semnificație mult mai profundă pentru ideea de a trăi cu adevărat”, a mai declarat artista. ”Diggy Dance” este piesa care prezintă cum, fără a-ți păsa de ce spun ceilalți și de obstacole, poți ajunge în vârf și, totodată, face referire și la curaj, atitudine, dar și încrederea de sine. Versurile au fost scrise chiar de către AMMA, muzica a fost asigurată de AVA alături de Mihai Grecan, instrumentalul de Horia Stan, iar producția stă sub semnătura lui Mihai Grecan.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT