LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Alexandra Coman x Salutare Bătrâne București

we ❤️ music

Alexandra Coman a lansat melodia “Salutare, Bătrâne București”

Alexandra Coman, soprana care a urcat pe scenă cu Sting și Luciano Pavarotti și l-a cunoscut personal pe Michael Jackson, a lansat melodia "Salutare, Bătrâne București".

“Clipul “Salutare, Bătrâne București ” este o incursiune artistică între Bucureștiul de azi și de ieri, un omagiu adus capitalei noastre și unor personalități marcante care au trăit în perioada interbelică, cum ar fi: Maria Tănase, Constantin Brâncuși, George Enescu și Constantin Tănase. De asemenea, ideea extraordinară a regizoarei Carmen-Maria Strujac de a introduce în clip și taraful marelui năist Fănică Luca, pe care George Enescu l-a apreciat ca fiind “cel mai bun suflător pe care l-am auzit până azi”, a fost o încântare pentru mine deoarece am reușit să cânt alături de acest minunat taraf, mulțumită tehnicii moderne. Sunt multe imagini în clip care sunt sigură că vor reînvia dragostea pentru minunatul nostru oraș și poate vor stârni sentimente de duioșie și de mândrie față de Bucureștiul nostru drag”, a declarat Alexandra Coman.

Streaming Link: https://AlexandraComan.lnk.to/SalutareBatraneBucurestiPR

Soprana Alexandra Comana și-a început cariera muzicală cu studiul pianului, încercând să cânte și la alte instrumente, cum ar fi vioara și chitara, dar, ulterior, s-a axat pe lecțiile de pian.
Alexandra Coman a cântat pentru prima dată în străinătate în 1996, la Palais Corbelli din Viena. În România a debutat cu un rol integral, Magda din opera „La Rondine”, de Puccini, la Universitatea Națională de Muzică, în 2002. A interpretat, în același an, și rolul Mimi din „La Boheme”, la Los Angeles.
Alexandra Coman a studiat cu Luciano Pavarotti, l-a cunoscut pe Placido Domingo și a cântat alături de Jose Carreras.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT