LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
aleesandro mai stai

we ❤️ music

Alessandro lansează piesa „Mai stai”

Alessandro, câștigătorul emisiunii concurs „SuperStar”, lansează piesa „Mai stai” și se apropie de completarea EP-ului său de debut.

„Mai stai” duce ascultătorii într-o călătorie sonoră unică, transmițând trăiri puternice și un mesaj emoționant. Cu vocea sa inconfundabilă și abilitatea de a captiva sufletele audienței, Alessandro ne oferă o interpretare sinceră și plină de sensibilitate. Piesa surprinde povestea unei iubiri puternice în care persoana iubită este rugată să mai stea măcar până la răsărit pentru a-și aminti de momentele frumoase, chiar dacă ambii au greșit pe parcursul relației.
Streaming Link: https://alessandro.lnk.to/MaiStaiPR
Noul single este scris și compus de Liviu Teodorescu, alături de care Alessandro a lucrat și pentru piesa „Pieptul meu urlă”, lansată în urmă cu o lună.
Alessandro este un artist versatil, cu o carieră în continuă ascensiune și un număr de admiratori care crește constant. Cu fiecare lansare, el reușește să impresioneze publicul prin autenticitatea și pasiunea pe care o transmite în muzica sa. Alessandro Mucea promite să aducă un nou suflu în industria muzicală românească și să cucerească inimile ascultătorilor cu sunetul său autentic și emoția pe care o transmite prin muzică. Talentul său a fost recunoscut prin câștigarea emisiunii concurs „Superstar România”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT