LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
AlbWho, Like-A-Gemini si Serena transforma un clip viral de pe TikTok intr-o piesa care schimba ritmul veri

we ❤️ music

AlbWho, Like-A-Gemini și Serena transformă un clip viral de pe TikTok într-o piesă care schimbă ritmul verii

AlbWho, Like-A-Gemini și Serena formează un trio neașteptat și lansează „Chupapi”, care transformă un clip viral de pe TikTok într-o piesă complexă, ca un imn al verii. „Chupapi” reușește să combine vocea inconfundabilă a Serenei cu ritmurile puternice, dar totuși minimaliste aduse de AlbWho și Just-A-Gemini.

Cei trei artiști transformă un TikTok viral într-o piesă cu o energie deosebită și fac această muncă grea să pară floare la ureche. Un imn al verii în adevăratul sens al cuvântului, „Chupapi” este despre dans, chef de viață și dorința de a trăi la nesfârșit acele nopți de vară care ne fac să ne simțim liberi.

Acum, când intrăm în ultima lună de vară, această piesă vine ca o prelungire a anotimpului cald și, în fond, ne ajută să retrăim din nou și din nou aceleași nopți nebune printr-un simplu play.
AlbWho este o prezență feminină promițătoare în lumea producției muzicale, care este gata să schimbe din rădăcini industria muzicală din România. O prezență importantă la unele dintre cele mai mari festivaluri de muzică, AlbWho schimbă ritmul și transmite energie prin fiecare piesă. De-a lungul timpului, AlbWho a realizat remixuri pentru artiști apreciați din România, printre care Alina Eremia, Irina Rimes, The Motans, Delia și Carla’s Dreams.

Just-A-Gemini este un producător, compozitor și inginer de sunet tânăr și determinat să-și facă simțită prezența în peisajul muzical din România și nu numai. În prezent, acesta este producător Mattman și a lucrat cu artiști precum BTS, Matteo și Serena.

Serena și-a început cariera muzicală în 2013, când a început să posteze pe rețelele de socializare diferite coveruri. În prezent, aceasta are peste 1,9 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify. Serena este o artistă completă, care a lansat de-a lungul timpului piese care au intrat în topuri în mai multe țări și care au adunat milioane de vizualizări pe YouTube. Cea mai cunoscută piesă a artistei, „Safari”, are peste 240 de milioane de vizualizări pe YouTube.

CREDITE
Albwho x Just-A-Gemini x Serena – Chupapi
Muzica: Dragos Vasilache, Serena, Albwho, Oana Marinescu
Text: Dragos Vasilache, Serena, Albwho, Oana Marinescu
Aranjor: Dragos Vasilache
Editor: Roton Music Publishing / 8th Note Copyrights / Mattman Music Publishing

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT