LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
catalina toma

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1143

we ❤️ music

Interviu exclusiv! Cătălina Toma: “Mă aflu într-un moment în care o iau iar de la capăt”. Ce spune despre colaborarea cu What’s Up!

Cătălina Toma este o voce de referință în muzica romanească pentru că ea a fost cu adevărat prima care a făcut istorie după Revoluție. Din păcate, dezamăgită de lumea muzicală, solista a plecat în Statele Unite ale Americii de unde face în continuare muzică de caliatate. Am vorbit cu Cătălina despre prezent și viitor și ce urmează în cariera ei, așa că va invităm să citiți interviu exclusiv pentru WeLoveMusic.

 WeLoveMusic: Ce înseamnă muzica pentru tine?

Cătălina Toma: Muzica este totul pentru mine. Este un har și o binecuvântare de la Dumnezeu; un curent care curge prin mine.

Când te-ai îndrăgostit de muzică prima oară?

M-am îndrăgostit când eram doar un copilaș. Exersăm pe piesele lui Michael, Prince, Whitney și Mariah; așa mi-am făcut ‘’școala’’ și am știut că voi avea o carieră în muzică, de când m-a ‘’făcut” mama.

Îți mai amintești ce piese fredonai și când ai avut primul tău spectacol? Ce reacții au avut oamenii?

Au fost piesele de pe primul album ‘’Cătălina‘’ și anume, “Eu de voi vrea”, “Tovarășii tăi”, “Știu”, “Adevăr” etc. Toată lumea cânta cu mine și se simțea că muzica mea era altceva. Oamenii erau intrigați de soundul fresh și de faptul că eram diferită de ceilalți artiști.

sexy catalina toma
sexy catalina toma

Acum cât timp ai plecat din România? Cum te caracterizezi, dacă ai avut puterea de a o lua de la capăt?
Am plecat acum 9 ani. Mă caracterizez ca pe un om fără teamă de necunoscut, foarte curios și doritor să învețe lucruri noi. Un om ambițios și vizionar, dar care este de multe ori neînțeles. Mă aflu într-un moment în care o iau iar de la capăt; de fapt în fiecare zi ne dăm resetul nu? Creștem cu adevărat, doar atunci când viața ne pune în situații noi sau în momente dificile.

Whats treaba mea
Whats treaba mea

Ți-a fost greu singură? Te-a ajutat cineva?

Nu m-a ajutat nimeni niciodată fără un interes pervers. În America există proverbul ‘’Ajută-te singur’’. Trăim într-o junglă în care oamenii au uitat să fie oameni.
Mi-a fost foarte greu să stau departe de pasiunea mea. Cei care au fost în preajma mea de-a lungul anilor, nu au înțeles că sunt măritată cu muzica și că restul este secundar. Intențiile lor sufocante, m-au deraiat un pic de pe cale dar eu nu am renunțat niciodată. Acum, că am făcut curățenie în viață, am decis să mă dedic cu totul muzicii.

Ce pregătești pe plan muzical? Care este povestea piesei?

Pregătesc cu What’s Up piesa “Treaba Mea’’. Este o piesă atipică, trap/R&B și deja hit. M-a impresionat pentru că e foarte bine scrisă; are un feeling care îți merge direct la inimă. Am descoperit-o de ceva timp și I-am propus lui What’s Up să o refacem. Văzând că mi se potrivește ca o mănușă, am ales-o ca prim single oficial. “Treaba Mea’’ m-a activat foarte tare. Nu am mai fost atât de entuziasmată de o piesă de mult timp. Este o nebunie, o stare și sper să urce în toate topurile din nou și să ajungă la inimile oamenilor.

Te știai cu Marius alias What’s Up?

Nu mă știam cu el dar iată cum operează universul! Într-un fel, ne-am căutat reciproc. Prin intermediul piesei ‘’Treaba Mea’’, What’s Up a fost o revelație pentru mine. Este cel mai bun artist/ compozitor/ producător român, pe care îl respect și apreciez foarte mult.

Cum lucrați împreună, având în vedere distanța?

Lucrăm prin intermediul netului, email. etc,.

Cum este să lucrezi cu What’s Up?

Inspirațional. Este un artist cu un mega talent. Îmi place că e carismatic și cu vorbele la el. Când spune că face ceva, chiar se ține de cuvânt. De puține ori am întâlnit oameni autentici în industrie. După ce m-am ars de atâtea ori, am devenit foarte sceptică și nu am mai dat șanse colaborărilor.

Când preconizați să lansați nouă piesă?

În curând. Acum e la mixaj. Încercăm să organizăm și filmările unui videoclip.

Îți este dor de țară? Vei reveni după ce se termină pandemia?

Îmi este foarte dor de țară. Intenționez să o vizitez după ce se vor termina restricțiile, ca să pot lucra în studio cu What’s Up la un material mai amplu.

Ai în continuare în țară fani, ce mesaj ai pentru ei?

Să nu uite niciodată că îi iubesc și că mi-e dor de ei; că pregătesc un proiect foarte tare. Îi invit pe cât mai mulți să facă parte din nouă mea etapă muzicală. Numai bine vă doresc.

https://www.facebook.com/oficialwhatsup
https://www.instagram.com/whatsup_uasap/

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT