LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Sebastian-Dobrincu-și-Ioana-Ignat

we ❤️ music

5 surprize muzicale pe care le pregătesc Jo, Ioana Ignat, Uddi sau Sebastian Dobrincu

Zilele acestea se aude că tot mai multe vedete se pregătesc de colaborări speciale și vor să lanseze surprize muzicale. WeLoveMusic îți spune doar cinci piese care se pregătesc, însă aici este vorba de colaborări intre super artiști de top pe care publicul ii iubește.

Prima dintre acestea, pe care am aflat-o pentru voi, este cea dintre Sebastian Dobrincu și Jo. După ce solistul a lansat “Inima Naivă împreună cu Ioana Ignat, acum pregătește o nouă surpriză muzicală despre care sperăm că se va lansa curând pe Youtube. Poate cei doi vor filma și un videoclip la aceasta, însă rămâne de văzut.

uddi si sayra

O altă piesă surpriză va fi a lui Uddi, ex “X Fcator” cu Sayra, frumoasă artistă care s-a făcut remarcată cu piesă ,,Tu”, ce poartă semnătura studiourilor DeMoga Music. Anul trecut, în decembrie, a lansat un cover după colindul ,,Colindăm, colindăm iarnă”, iar în ianuarie, bruneta a lansat “Anonimi”. “Surprizele nu se opresc aici, deoarece am pregătit un proiect muzical în colaborare cu rapperul Uddi. Rămâne să vedeți despre ce e vorba cât de curând!”, a spus ea.

mircea eremia

Mircea Eremia și Mihai Nae pregătesc și ei o surpriză muzicală. După cele două feat-uri cu Uddi pentru piesele – “Ego” și “La birou”, Mihai, pregătește o nouă piesă fanilor. Muncă de studio și propunerea de a colabora cu Mircea Eremia l-au ajutat să decidă asupra celei mai bune variante pentru piesă ce urmează a fi lansată în curând. “Mi-am dorit că anul acesta să scot o nouă piesă, însă la un moment dat m-am blocat, nu mă puteam decide ce să aleg exact. Alături de prietenul meu Gușă Cătălin de la Gush Music Studio, cu care amândoi am lucrat timp de aproximativ două luni de zile, am pregătit noul single – ,,Dragoste în 3”, o piesă cu care sunt sigur că multă lume va rezona. În prezent lucrăm la videoclip, aprilie fiind luna aleasă pentru lansarea piesei. Mi-a plăcut ideea de a colabora cu Mircea pentru că e om foarte serios și un artist talentat, foarte spontan și inventiv, care și-a pus amprenta pe piesă nu numai prin voce, ci și prin idei de creație. Am făcut echipa bună, de abia aștept să lansăm produsul muncii noastre și să primim feedback.”

david dobrincu si cezar ouatu

Cezar Ouatu și David Dobrincu au pregătit și ei o piesă interesantă la care au filmat zilele trecute un videoclip pe care abia așteptăm să îl vedem. Cei doi au fost îmbrăcăți la costum, într-o locație luxoasă, și au cântat la pian, au dansat și s-au simțit bine. Toată filmarea a avut loc de ziua micuțului.

ioana_si_edward_sanda

Edward Sanda și Ioana Ignat au colaborat cu succes la piesă “Doar pe a ta” la care au filmat și un videoclip. Apoi au mai lansat o piesă împreună și iată că cei doi mai pregătesc o surpriză muzicală. Încă nu știm când va fi lansată dar să sperăm că în curând.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT