LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
andreea-balan

we ❤️ music

Andreea Bălan a lansat de ziua Clarei, fiica ei, un videoclip emoționant cu imagini de arhivă

La doi ani de la nașterea fiicei ei Clara, Andreea Bălan a lansat un nou videoclip emoționant la piesa “Amintiri”. Solista a folosit pentru clip imagini din arhiva ei dar și de la fani, pe care le-a cerut acestora pe rețelele de socializare.

andreea balan
andreea balan

Artista a publicat pe pagina ei de socializare link-ul noului ei videoclip dar și un mesaj emoționant pe care îl puteți citi în continuare. “Dragii mei, cu emoție și cu multă dragoste, vă prezint azi AMINTIRI, una dintre cele mai emoționante piese din cariera mea. Pentru mine, ziua de 4 martie este foarte importantă, deoarece este ziua în care am primit o a doua șansă la viață. În această zi s-a născut Clara și de aceea vreau ca în fiecare an, pe 4 martie, să lansez o piesă de suflet.

andreea balan la filmarile videoclipului
andreea balan la filmarile videoclipului

Anul trecut am lansat „Inimă de fier”, melodia care mă reprezintă și îmi dă putere, iar anul acesta lansez împreună cu voi “Amintiri”, piesă foarte emoționantă, care spune povestea copilăriei și a adolescenței noastre. Mulțumesc tuturor celor care au trimis poze pentru videoclip, am plâns când am citit mesajele voastre, regret totodată că nu au intrat toate în videoclip, dar sper să vă placă ceea ce a ieșit și să vă bucurați că împreună creăm Amintiri nemuritoate. Enjoy”, s scris Andreea Bălan.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT