LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
wrs - dalia

we ❤️ music

Wrs a lansat “Dalia” – un cântec de pe viitorul său EP

Wrs, o prezență exotică în peisajul muzical, lansează încă o piesă în acest început de 2022. Este vorba de single-ul “Dalia” ce anunță viitorul său EP – MANDALA. Într-un ianuarie friguros, “Dalia” este o mică scăpare spre stările verii. Piesa a fost compusă de către wrs, EMAA și Alex Ghinea, iar de producția piesei s-a ocupat Alex Ghinea.

Piesa a fost compusă de către wrs, EMAA și Alex Ghinea, iar de producția piesei s-a ocupat Alex Ghinea.
“Dalia este aici și sper să vă fure inimile! Mă bucur tare mult că în sfârșit a venit ziua lansării și că pot să împărtășesc cu voi o altă mică bucățică din sufletul meu. Am filmat videoclipul împreună cu Paul Moldovan în Maroc, în Deșertul Sahara, acolo unde s-au filmat și scene din Prince of Persia și Game of Thrones, așa că sper să vă placă cel puțin la fel de mult ca și mie. Enjoy!” ne-a spus wrs despre noua lui piesă

Wrs este un artist multidisciplinar cu o viziune unică asupra artei, el fiindu-și si propriul regizor la acest videoclip; Paul Moldovan a fost DP în acest proiect, iar locația este Deșertul Sahara în Maroc. Înainte de a face pasul în față ca vocalist, a fost dansator pentru alți artiști sau televiziuni. În 2015 era implicat în trupa SHOT, astfel începându-și cariera muzicală. Doi ani mai târziu părășește proiectul pentru a merge în Londra unde și-a perfectat abilitățile de compozitor. În 2020 semnează cu Global Records, iar de atunci nu s-a oprit o zi din pasiunea lui și a lansat în continuu. Printre piese amintim: “Tsunami”, “Amore”, “why”, “la răsărit”, iar lista poate continua. Wrs este un artist ce poate fi auzit și la radio, piesa “Amore” este Top 10 Radio România.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT