LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Willow a lansat single-ul maybe its my fault

we ❤️ music

Willow a lansat single-ul “ its my fault”

Willow a lansat single-ul “ its my fault”. „Este prea des întâlnit momentul în care încercăm să dăm vina pe alții pentru rănile noastre. Chiar dacă niciunul dintre noi nu este perfect, într-o anumită calitate, noi suntem cei care ne permitem să intrăm în situații care nu servesc scopului nostru cel mai înalt. Piesa explorează cum este să ne ținem la fel de responsabili pentru durerea emoțională pe care o simțim, în timp ce ne permitem să fim umani și să ne procesăm pe deplin TOATE sentimentele fără rușine”, a spus Willow despre noua piesă.

Anul acesta, WILLOW a lansat o serie de colaborări, inclusiv melodia cu Yungblud – „Memories” și piesa ei de metal industrial cu Siiickbrain, „Purge”. Ea a apărut și pe single-ul Camilei Cabello, „psychofreak”, pe care cele doua artiste l-au interpretat împreună la Saturday Night Live în aprilie. Machine Gun Kelly și WILLOW au făcut echipă și pentru single-ul, „emo girl, feat. SALCIE.” Cei doi pleacă împreună într-un turneu care include concerte în Los Angeles, Portland, Seattle și multe altele. WILLOW urmează să cânte la Lollapalooza în Chicago, Reading & Leeds în Marea Britanie și la mai multe festivaluri din această vară.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/maybeitsmyfaultPR

Noua muzică este continuarea albumului lui WILLOW din 2021, “lately I feel EVERYTHING”, care și-a prezentat debutul pop-punk și a conținut colaborări cu Travis Barker, Avril Lavigne și alții. De la lansare, proiectul a adunat 400 de milioane de stream-uri globale. WILLOW a fost nominalizată pentru “Best New Alternative Artist” la iHeartRadio Music Awards 2022 și a fost desemnată Billboard’s Greatest Pop Stars of 2021: Comeback Artist of the Year.

Albumul conține single-ul certificat cu discul de aure, „t r a n s p a r e n t s o u l feat. Travis Barker,” care a fost în top 5 la Radio Alternative, cu peste 300 de milioane de stream-uri până în prezent. „Cu ușurință, cea mai bună și mai sigură muzică din cariera ei de până acum”, a spus The New Yorker. „Albumul este primul care îi arată talentul, exteriorizând neliniștea reținută și concentrată din adolescența ei.”

„Meet Me At Our Spot”, un favorit al fanilor în timpul turneului de toamnă al lui Willow, a ajuns pe locul 21 în topul Billboard Hot 100 și pe locul 12 în topul pop radio. Cu peste 1 miliard de stream-uri globale până în prezent, piesa este certificată cu discul de aur în mai multe țări și marchează al doilea single Top 20 al lui Willow în topul single-urilor OCC din Marea Britanie, ajungând pe locul 10. Videoclipul live a atins, de asemenea, 97 de milioane de vizionări până în prezent.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT