LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

VR feat. Starchild lansează “Hey,tu!” Ce aduc nou pe piața muzicală românească!

Cine strigă “Hey, tu!”? VR feat. Starchild! Un nou proiect muzical de excepție

Cine strigă “Hey, tu!”? VR feat. Starchild! Un nou proiect muzical de excepție care o să încânte nu doar auzul ci și inimile celor ce îl vor asculta! Această colaborare muzicală stă sub egida Sprint Music si se anunță ca fiind cel mai  fresh sound de pe piața muzicală românească! De ce? Răspunsul este simplu! Au toate atuurile să ajungă cât mai sus în topurile de specialitate! Cine sunt ei? Aflați imediat!

“Prin prima noastră piesă încercăm transpunerea unei situații prin care cu siguranță fiecare dintre noi a trecut, dorința de a avea fata populară, inabordabilă, pe care puțini dintre noi reușesc cu adevărat să o cucerească din cauza comportamentului derutant, ce înfățișează două lumi opuse.
Pentru noi procesul de creație a fost unul inedit, atât în studio, cât și pe platoul de filmare unde ne-am creat amintiri de neuitat, așa cum sperăm să vă creați și voi ascultând piesa “Hey, tu!” ”, spune Starchild.

Cât despre VR – implicarea emoțională și creativitatea s-au întâlnit într-un unic proiect care le poartă numele! Sunt împreună de 3 ani, fac magie în studioul de înregistrări, sunt luați recent sub aripa lui Starchild, cunoscut din proiectul Allexinno&Starchild, cu piese ca “Senorita”, “Johanna” și sunt foarte determinați să aducă un sound fresh pe piața muzicală românească.

Trupa VR este alcătuită din: Victor Ciobanu-chitarist și Radu Alexe – vocal și chitarist pentru care muzica reprezintă un stil de viață. La doar 19 ani, Victor Ciobanu are centură neagră taekwondo, a obținut locul 3 la Campionatele balcanice, este multiplu campion național și campion la turnee naționale de tenis de câmp.

Radu Alexe are doar 16 ani și nu se lasă mai prejos! Este diplomat în chitară clasică, iar de restul încă mai are timp!

Ei sunt gata să vă încânte, voi sunteți gata să fiți încântați?

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT