LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
fly project

we ❤️ music

Virală în toată lumea, Muzica Fly Project strânge miliarde pentru o singură piesă

Adună miliarde de vizualizări și este cea mai virală piesă din România în toată lumea, Toca Toca a făcut 15,1 miliarde, doar de la începutul anului 2023, ajungând în topul statisticilor YouTube ca cel mai iubit video anime cu un dans și fiind un exemplu internațional de viralizare a unei piese.

Pentru că oameni din toată lumea fac acest trend al dansului pe Toca Toca, din Asia, Africa și până în Europa, Fly Project lansează un remix pack cu niște versiuni reinterpretate ale piesei fenomen, în viziuni diferite, genuri diferite, cu vibe electric de vară și de petrecere.
“Toca Toca este, incontestabil, cea mai iubită piesă Fly Project, a ajuns în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, iar pentru mine asta este cel mai bun lucru care se putea întâmpla cu muzica mea, bucură oamenii din toată lumea și pentru asta am ales eu să fac muzică, pentru emoția pe care o stârnește în oameni. Am ales pentru acest remix pack cele mai bune două remixuri dintre foarte multe primite, este o piesă pe care toată lumea vrea să o lucreze, iar asta mă onorează și le mulțumesc.
Forever Friday, proiectul care semnează unul dintre cele două remixuri, este un nume nou internațional, despre care deocamdată se stiu puține lucruri, dar care am încredere că va avea un parcurs bun.
Pe Esqu sunt convins că îl știți, din partea lui a venit un remix pe care l-am ales din prima, mi-a plăcut după prima ascultare și sper să vă placă și vouă la fel de mult” spune Tudor.
Fly Project se bucură de succes și cu noua piesă, Copacabana, lansată la începutul verii, piesa este în difuzare la toate radiourile, deja numarul 1 în unele topuri din România și urcă vertiginos în Shazam și în airplay.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT