LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
guilty

we ❤️ music

Trupa Guilty atinge o temă sensibilă și dureroasă in noul videoclip al piesei „Never Call My Name Again”

Trupa de rock alternative GUILTY continuă linia directă către sufletul fanilor, printr-o nouă piesă cu abordare personală. “Never call my name again” este al treilea single și videoclip lansat după “Illusions Never Day” și “Personal”.

Videoclipul piesei reprezintă a doua colaborare consecutivă cu Andrei Apostol și a fost lansat oficial în cadrul concertului din București, în The Pub. „Never Call My Name Again” are toate trăsăturile unei piese pe care nu o poți uita, cu al cărei refren rămâi mereu în minte, te surprinde și te captivează. În plus, ea creionează și mai bine noul sound al trupei, ce va răzbate de pe primul LP de studio, în această toamnă. Piesa este inspirată din realitatea tristă de zi cu zi cu care se confruntă întregul glob, în special conflictele armate din Estul Mijlociu, Africa și până la America Latină. „Lăcomia oamenilor pentru putere este ceea ce ne distruge pe toți rapid și se pare că nu există, din păcate, cale de întoarcere. Cântecul descrie povestea unui soldat care își exprimă nemulțumirea și resentimentele personale împotriva sistemului care ne conduce. Liric, îmi doresc să transmit cât mai explicit aceste emoții, pe care eu le consider profunde și de durată,” a declarat Ruben Villanueva, lider vocal și compozitor GUILTY.
“Never call my name again” păstrează tempo-ul ritmat al ultimilor două single-uri, cu o abordare hard-rock tensionată și energetică, fără să își piardă niciun moment din caracteristica direcției alternative rock care definește trupa. Single-ul “Never Call My Name Again” este disponibil pe toate platformele online consacrate.
Guilty e o trupă de rock alternative unică pe piața muzicală din România, formată din peruanul Ruben Villanueva (lider vocal și compozitor), brazilianul Renan Santos (chitară) și românii Cristi Diaconu (tobe) și Silviu Ruta (chitara bass). S-au cunoscut în 2019, iar în 2020 au lansat primul EP intitulat “A long way to nowhere”, compus din 5 piese. De atunci și până acum stilul trupei a evoluat constant, piesele de pe noul album ce va fi lansat în toamnă promițând mult.
Până la următoarele concerte, GUILTY vă ține la curent cu informații la următoarele adrese:
www.facebook.com/guiltybandrock
www.instagram.com/guilty_band
www.guiltyband.bandcamp.com
www.spoti.fi/3tftagK [Spotify] www.apple.co/3ghPkdl [Apple music] www.bit.ly/2OSu6IJ [YouTube]

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT