LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Sonny Flame a filmat în Dubai pentru videoclipul piesei “Preferata”

Pentru a filma videoclipul noii sale piese, s-a deplasat tocmai în Dubai, în orașul minunilor, unde s-a plimbat cu vaporul și mașinile cu mulți cai viteză.

Musculosul și sexosul solist Sonny Flame, pe care îl știți și de la reality-showul “Survivor România” de la Kanal D, a lansat un nou videoclip la piesa “Preferata”.

Pentru cei care nu știu numele adevărat al lui Sonny Flame acesta este Mihai Răzvan Preda iar de curând a lansat un nou vidoclip la piesa “Preferata”. Acest nou videoclip a fost filmat tocmai în Dubai, acolo unde îndrăgitul solist a fost într-o vacanță și a profitat de situație pentru a realiza și aceste filmări pe barcă printre zgârie nori dar și cu multe mașini cu mulți cai putere. „Preferata” este o piesă despre pasiune, iar principalul mesaj este că în orice poveste de dragoste, aceasta trebuie trăită la intensitate maximă. Aranjamentul MixMaster aparține lui Robert Cristian și instrumentalul lui OP Beatz. Pentru cei ce nu știu, Sonny are o familie foarte frumoasa, o fiica și o soție de care este mândru. Împreună probabil au fost în vacanța în care au mers în safari cu jeppurile, s-au plimbat și nu numai că au degustat preparte tradiționale dar s-au îmbrăcat și în portul tradițional al locului. Solistul a muncit pentru noul sau videoclip dar s-a și relaxat în Dubai, locul unde a filmat noul sau videoclip pe care va invităm să îl urmăriți în continuare și să ne spuneți și nouă părerile voastre. Solistul a mai lansat și alte piese interesante și a avut colaborări cu artiști precum Tara sau Pablo Garcia.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT