LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
jolie piesa noua si videoclip

we ❤️ music

Solista Jolie, care a lansat “Zarurile”, a făcut 12 ani!

Adolescenta care a lansat în toamna anului trecut videoclipul piesei "Zarurile", a avut parte de o dublă sărbătoare zilele acestea. Jolie sau Andreea Ioana Roată a împlinit 12 ani și în același timp a fost sărbătorită și de ziua numelui, adică de Sfântul Ion

Solista care a lansat videoclipul piesei “Zarurile” a avut dublu motiv de sărbătoare, căci adolescenta a împlinit 12 ani. Andreea Ioana Jolie face și dansuri și aniversarea a prins-o departe de casă, în cantonament la Cheile Grădiștei alături de colegii ei de la Piticu Dance Studio. Părinții ei i-au făcut o vizită surpriză și i-au dus cadouri și un tort special cu care să-și cinstească colegi de la dansuri, Astfel că împreună cu prietenii ei s-au distrat foarte bine și au făcut fotografii și au dansat. Chiar și cu Piticu, profu de dansuri a făcut fotografii pe care le-a postat pe rețelele de socializare.
Cine e solistă care a lansat piesă “Zarurile”?
Andreea Ionela Roată cu nume de scenă Jolie, are 12 ani, este născută în Lisabona, a crescut în Elveția până la vârstă de 9 ani, când părinții au revenit în România pentru educația ei muzicală, pentru dorința ei de a crește și de a trăi în România. Jolie este elevă în clasa a 5-a la Colegiul Național de Muzică George Enescu din București unde studiază că instrumente fagotul și pianul. Studiază canto cu renumită profesoară și solistă Ava de la Școală Music City și ia lecții de dans cu Piticu de la trupa Simplu. O altă pasiune a ei o reprezintă hainele, autfit-urile, de aici și participarea și colaborarea ei cu agenții de modeling din România și Milano. A prezentat modă pe marile podiumuri ale lumii, în Dubai, Paris și Milano dar și în România. La filmări și evenimente artistice, este însoțită de 4 dansatori.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT