LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Solar State și Mikayla x Cheers

we ❤️ music

Solar State și Mikayla își unesc forțele pentru lansarea melodiei “Cheers”

Producătorul muzical Solar State și talentata artistă Mikayla au lansat recent piesa intitulată "Cheers". "Cheers" este o piesă vibrantă, care îmbină elemente de pop, dance și influențe electronice. Energiea contagioasă și ritmul captivant al melodiei fac din aceasta un hit perfect pentru petreceri și momente de distracție.

Solar State, cunoscut pentru abilitățile sale de producție muzicală și talentul său incontestabil, a creat un cadru sonor dinamic și captivant pentru versurile și vocea impresionantă a Mikaylei.
Mikayla aduce melodiei “Cheers” o notă personală și autentică. Versurile puternice și mesajul inspirațional al piesei reflectă perseverența și încrederea în sine necesare pentru a înfrunta provocările vieții și a sărbători reușitele.

Streaming Link: https://listen.lnk.to/CheersPR

Solar State este un producător muzical talentat, cunoscut pentru creațiile sale inovatoare și abilitățile sale de a crea melodii captivante și ritmuri vibrante. Pasiunea sa pentru muzică și talentele sale artistice l-au consacrat ca un nume influent în industria muzicală contemporană.
Mikayla este o artistă talentată cu o voce impresionantă și o abordare muzicală autentică. Mikayla a reușit să cucerească inimile ascultătorilor și să devină o prezență strălucitoare în industria muzicală.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT