LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
smaranda stirbu

we ❤️ music

Smaranda Știrbu, iubita lui Selly și-a donat banii primiți pentru rolul sau din “Tabăra” unei cauze nobile

La doar 20 de ani, Smaranda Știrbu este studentă în anul ÎI la Facultatea de Medicină Carol Davila din București. Are o relație cu Selly de mai bine de trei ani, iar lumea o cunoaște acum datorită rolului ei din filmul pentru copii și adolescenți: TABĂRA.

Pentru că se pregătește să devină medic, Smaranda a ales să își doneze remunerația să pentru rolul din filmul Tabăra Fundației filantropice Metropolis, patronată de Codin Maticiuc, fundație care se ocupă de ceva vreme de renovarea spitalelor publice din bani privați.Sunt mândră că reușesc să susțîn așa cum pot cauza lui Codin și îi încurajez pe toți cei care vor și pot să doneze la *8845. Eu nu sunt actriță, nici influencer, ci mă pregătesc să devin medic și pot să vă spun că sistemul medical din România are nevoie de o reformă, are nevoie de aparatură performantă și are nevoie să le ofere pacienților tratamente la standarde europene.
Sunt recunoscătoare pentru oportunitatea de a juca într-un film, pentru prima dată în viața mea. A fost o experiență uimitoare, echipa a muncit foarte mult să realizeze acest film, o producție care a intrat pe primul loc în Box Office-ul românesc, iar eu mă bucur că pot dona banii câștigați de mine din acest proiect, cauzei lui Codin Maticiuc de a renova Spitalul Fundeni, din bani privați. , spune Smaranda.
Filmul TABĂRA a devenit un succes la box office, cu încasări de 1.823.551 Ron.
Conform datelor, pelicula românească a avut, după primul weekend de la lansare, 65.000 spectatori în cinematograf, ajungând pe primul loc în Box Office-ul românesc, weekendul trecut.
TABĂRA îi are în distribuție, printre alțîi, pe Bromania (Matei Dima), Dorian Popa, Frațîi Munteanu, Angel Popescu, Gami, Dia și Mădălin, Selly și iubita lui, Smaranda Știrbu.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT