LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Sigrid - It Gets Dark

we ❤️ music

Sigrid a lansat piesa “It Gets Dark”

Sigrid a lansat piesa “It Gets Dark”. Anterior, cântăreața pop norvegiană a lansat o nouă versiune a colaborării ei cu Griff, „Head On Fire”, care îi prezenta atât pe MØ, cât și pe King Princess. Noua versiune de săptămâna trecută a acelei piese a fost precedată de debutul său în ianuarie, când a fost numită „Hottest Record In The World.” de la BBC Radio One.

Se pare că Sigrid are un talent pentru a face hit-uri în ultima vreme, deoarece lansarea de astăzi a lui „It Gets Dark” a fost, de asemenea, etichetată ca „Hottest Record” și este încântată de asta.

Stream: https://umusic.lnk.to/ItGetsDarkPR

„Cred că trebuie să simți dezavantajele din viață pentru a simți avantajele și trebuie să știi ce e nasol pentru a aprecia în mod corespunzător lucrurile bune”, a spus Sigrid într-un comunicat. „It Gets Dark” este o odă pentru acest subiect. Sincer, nu cred că am fost vreodată la fel de entuziasmată pentru o noua lansare ca și acum.”
Pianul se combină cu ritmul pop al tobelor și cu o chitară sălbatică, plină de bucurie, ce prezintă o atmosferă plină de energie.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT