LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Sean Paul a lansat albumul “Scorcha”

we ❤️ music

Sean Paul a lansat albumul “Scorcha”

Sean Paul a lansat albumul “Scorcha”. Proiectul de 16 piese il gaseste pe icon-ul global servind sunetul său clasic, catchy și ritmurile de început de petrecere, tocmai la timp pentru vară. Colaborarea neasteptată a vocii de la legenda pop, Gwen Stefani și artista jamaicană de dancehall Shenseea, este o dovadă a abilității a lui Paul de a produce hit-uri globale.

Noul album include, de asemenea, melodiile lansate anterior „Scorcha”, „Only Fanz” (ft. Ty Dolla Sign), „Dynamite” (ft. Sia), „How We Do It” (ft. Pia Mia) și „No Fear” (ft. Damian Marley și Nicky Jam). În timp ce “Scorcha “promite să te facă să dansezi, Sean își duce muzica la noi profunzimi în acest proiect, explorând subiecte personale precum infidelitatea, stresul și frica, pe piese precum „Borrowed Time” și „Good Day”.
Următoarea oprire a lui Sean în turneul Scorcha din S.U.A. din 2022 este o performanță specială de lansare a albumului în această seară la The Novo din Los Angeles, înainte să ajungă în Marea Britanie, Europa și Canada în această vară. Sean urmează să se alăture lui Pitbull în această toamnă pentru turneul „Can’t Stop Us Now” din 2022. Revenind pe scenă după doi ani de la turnee din cauza pandemiei, este nerăbdător și entuziasmat să reia legătura cu fanii săi live și în persoană.
De-a lungul carierei sale, Sean Paul s-a remarcat ca fiind un artist cu un sunet, un aspect și o pasiune unice. Capacitatea sa de a arăta puterea și unitatea în muzică prin diverse colaborări, în multe genuri, i-a catapultat cariera de-a lungul anilor în diferite topuri, premii și cu o bază enormă de fani. Sean a readus același concept în propriul gen și a colaborat cu unii dintre colegii săi din reggae și dancehall, subliniind că împreună putem face și muzică exceptională. Cel mai recent, Sean a câștigat o nominalizare la GRAMMY pentru cel mai bun album reggae pentru al șaptelea album al său “Live N Livin”, care a fost lansat în 2021.
Sean Paul este unul dintre cei mai importanți pionieri ai muzicii dancehall. Piesele “Get Busy/Like Glue,” “Temperature”, “Baby Boy” împreună cu Beyonce, “Rockabye” cu Clean Bandit sau “Cheap Thrills” cu Sia sunt hit-uri de neuitat. În 2004 a câștigat premiul Grammy pentru “Best Reggae Album”, în 2005 la American Music Award a câștigat “Best Pop/Rock Male Artist”, iar în 2009 a câștigat “Best Reggae Artist” la Soul Train Award. Sean a avut și alte nominalizari la cele mai prestigiose decernări de premii din muzică, fiind unul dintre cei mai influenți artiști din acest secol.

Scorcha Tracklist:
1. As We Enter
2. Wine Up
3. Scorcha
4. Only Fanz (ft. Ty Dolla $ign)
5. Earthquake
6. How We Do It (ft. Pia Mia)
7. Bouncing
8. Dynamite (ft. Sia)
9. Light My Fire (ft. Gwen Stefani & Shenseea)
10. Calling On Me
11.Good Day
12. Borrowed Time
13. Pon Di Reel
14. Back It Up Deh
15. Bend Your Back
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/ScorchaPR

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT