LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Ruby vine cu o surpriză muzicală de vară – „Te Sun Yo”

Luna iunie este plină de surprize, iar una este pregătită chiar de simpatica Ruby, care lansează prima piesă urban cu influențe rap: „Te Sun Yo”.

Cu un concept fresh, beat-uri și versuri catchy, „Te Sun Yo” este un single care îți rămâne întipărit în minte încă de la prima ascultare.

Povestea continuă cu un clip bold, desprins parcă din filmele cu gangsteri, ce te captează de la primele imagini. „Odată cu «Te Sun Yo» lansez un nou concept muzical și sunt multe de pus la punct pentru etapa asta nouă pe care o pregătesc. Single-ul acesta este cel mai bun preview pentru ceea ce urmează ca direcție muzicală. Am mai jonglat cu rap-ul pe multe piese, pentru mine este o zonă în care mă simt ca acasă și de data asta, tot ceea ce pregătesc de acum încolo va avea un touch urban și foarte personal. Va fi un material cu totul special, croit pentru mine special și în care mă implic trup și suflet”, povestește artista.

Simpatica Ruby apare în clip așa cum o știm, o adevărată Venus plină de sex-appeal și cu o atitudine ce îți taie respirația. „Te sună Ruby, Ruby, Ruby” sunt versurile prin care artista anunță că are pregătită și o surpriză pentru toți cei care vor ține pe repeat noul ei single.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT