LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
patine ruby

we ❤️ music

Ruby a făcut show pe gheață cu o pereche de patine unică în lume

Solista a făcut din patinele de la „Dancing On Ice" adevărate bijuterii. Sâmbăta trecută, artista alături de partenerul ei, Zsolt Kerekes, au făcut un adevărat show pe gheață, iar una dintre surprizele momentului au fost chiar patinele lui RUBY ce erau acoperite în totalitate cu peste 28.000 de cristale.

Vera Marie, designer-ul care a lucrat cu Enrique Iglesias, și-a pus amprenta pe perechea de patine din show a artistei și a transformat-o astfel în singura pereche de patine din lume acoperită în totalitate, cu peste 28.000 de cristale Swarovski. Deși nu a ajuns în finala competiției, RUBY a surprins de la o ediție la alta prin dans, actorie și determinare, iar acum deține o pereche de patine demne de Cartea Recordurilor.
„Iubesc artiștii, operele lor și sunt foarte fericită și mândră să port astfel de piese, mai ales când sunt făcute de către un artist pentru mine special și nici nu mai există altele în lume. Vera Marie este mai mult decat artista mea preferată, este prietena mea și împreună urmează să lansăm o colecție de piese de artă foarte specială”, mărturisește RUBY.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT