LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Rbecca x Robert Toma - Psiholog

we ❤️ music

Rebecca debutează alături de Robert Toma cu primul ei single “Psiholog”

Din dorința de a duce mai departe conceptul muzical creat anul trecut de producătorul Andy Ghișoiu, care a fost implicat în nenumărate proiecte de succes, a luat naștere proiectul Rebecca ce aduce in atenție o cântăreață de 23 de ani plină de ambiție, muncitoare și cu un talent creativ aflat în continuă dezvoltare.

Rebecca și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la vârsta de 12 ani, când le oferea spectacole muzicale colegilor de clasă si profesorilor. Văzând că reacția celor din jur este pozitivă, aceasta a decis să depună eforturi suplimentare si să muncească pentru a-și construi o carieră de succes. A început orele de canto alături de profesoara Laura Orian din Alba Iulia la vârsta de 13 ani și a continuat la Cluj-Napoca alături de doamna profesoară din cadrul Academiei de Muzică “Gheorghe Dima”, Claudia Bataragă.
Artista este din Alba Iulia, dar locuiește acum în București și dorește cu acestă ocazie să le mulțumească celor două profesoare care au ajutat-o să-și pună bazele în muzică. Piesa “Psiholog” este compusă și scrisă de Robert Toma și Andy Ghișoiu. O producție Andy Ghișoiu, alături de Erik Kecse și Robert Toma. Erik este un producător talentat, care a început să facă beat-uri la vârsta de numai 15 ani. De atunci a continuat să muncească, iar astăzi numele său se găsește în spatele multor piese de succes.
Robert Toma este un artist cunoscut atât în țară, cât și în străinătate, având în portofoliul său muzical un număr impresionant de hituri și colaborări cu artiști celebri, precum Marius Moga, Adda, Amna, Liviu Teodorescu și multi alții. Punctul culminant al carierei sale este lansarea piesei “La capătul lumii”, alături de Amna, care a strâns un număr impresionant de 32 milioane de vizualizări pe Youtube. De atunci, Robert a continuat să scrie piesă după piesă și să ajungă la inimile oamenilor datorită talentului său. Pe lângă faptul că Robert este un cântăreț talentat, acesta este și compozitor, textier și producător, titluri câștigate în timp, cu multă muncă și efort.
“Psiholog” este o scrisoare de suferință, un strigăt de ajutor în care mulți ne regăsim, atunci cand iubirea devine un viciu. Rebecca și Robert Toma vă invită să ascultați această piesă în care ne prezintă dedesubturile unei relații care ajunge să fie toxică, și nu mai poate fi reparată nici prin tehnica celei mai avizate persoane, adică psihologul. “De prea multe ori ne agățăm de speranța că lucrurile mai pot fi ca înainte, dar de cele mai multe ori este doar o iluzie. În asemena ipostaze, simțim nevoia de un sprijin aparte, însă când situația ia un alt drum trebuie să schimbăm și noi direcția” a mărturisit Rebecca.
Videoclipul piesei a fost realizat de Craiu Lucian și echipa sa, în interiorul Castelului Rhédey care se află în incinta Domeniilor Martinuzzi. Această proprietate este localizată la o distanță mică de orașul istoric Alba Iulia.
Social REBECCA:
Facebook: https://www.facebook.com/RebeccaMusicRo
Instagram: https://www.instagram.com/rebeccamusicc/
TikTok: https://vm.tiktok.com/ZM8GTMshq/
Social ROBERT TOMA:
Facebook : https://www.facebook.com/RobertTomaOfficial
Instagram: https://www.instagram.com/roberttomaofficial/
TikTok: https://vm.tiktok.com/ZM8GT2onT/
Autori:
Producție: Andy Ghișoiu, Erik Kecse (https://www.instagram.com/andy_ghisoiu/,
https://www.instagram.com/itsmayfourteen/)
Versuri: Robert Toma
Mix & Master: Mădălin Roșioru
►Follow Finesse Music:
Youtube: https://www.youtube.com/c/FinesseMusicChannel
Instagram: https://instagram.com/finessemusic.ro
Facebook: https://facebook.com/finessemusic.ro
Video Directed by Lucian Craiu: www.craiu.ro
Artwork / Photo / Design: Rareș Crăciun (@creative.raws)
►Follow CreativeRaws:
Instagram: https://instagram.com/CreativeRaws
Facebook: https://facebook.com/CreativeRaws

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT