LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Raluca Guslicov apare extrem de sexy in videoclipul piesei “Give it to me” filmat în Iordania

Solista de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase și actriță în serialul "Trăsniții" de la Prima TV a revenit cu noutăți muzicale.

Raluca Guslicov a lansat videoclipu piesei “Give it to me” pentru care a plecat să filmeze în Iordania unde apare extrem de sexy.

“Piesa este în română, însă se numește “Give it to me”, are un refren care se repetă, de fapt, este un lait motiv, ca să zic așa. Este o piesă modernă, făcută de DJ Paul care a fost la Pro FM și este foarte talentat. Este fix ce se cere. Când am auzit-o prima oară am zis că e tare, dar refrenul unde este (râde). Partea principală e instrumentală. Am inregistrato profi. Am făcut un video lyrics, cu poze și versuri însă n-am apucat să o pun pe youtube. Și asta pentru că mi s-a spus să fac și un videoclip la piesa respectivă. Și în 3-4 zile m-am hotărât să fac unul, însă cum inspiră piesă a oriental, m-am gândit la o vacanță în care să muncesc în Aman, în Iordania. Am văzut câteva imagini la prietene pe rețelele de socializare și era o ocazie să mă duc și eu să mă distrez și să filmez și un videoclip cu buget mic. Îmi doream de mult timp să ajung acolo. Am făcut-o prin propriile forțe și m-a costat în jur de 1000 de euro, am avut zbor direct. Am stat 3 nopți, am mers foarte mult, am închiriat o mașină, eu și operatorul, un prieten care a răspuns nebuniei mele. Era neliniștit că merge singur cu o blondă în deșert la arabi. Mi-am dorit să văd Petra, Vadi Rum și Marea Moartă. În videoclip apare și Marea Moartă, iar peisajul e demențial. Am schimbat mai multe ținute, costum de baie, însă am folosit imagini de la hotel cu piscina care deși în videoclip e imensă, era mică. Erau stânci, nisip roșu, în deșert, era superb. Sper să vă placă videoclipul”, a povestit Raluca pentru WeLoveMusic.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT