LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Post Malone x Mark Morrison și Sickick - Cooped Up Return Of The Mack

we ❤️ music

Post Malone face echipă cu Mark Morrison și Sickick pentru “Cooped Up / Return Of The Mack”

Post Malone face echipă cu Mark Morrison și Sickick pentru “Cooped Up / Return Of The Mack”. Senzația virală care a creat peste 100.000 de reels pe Instagram, peste 15.000 de TikTok-uri și a avut milioane de vizualizări pe YouTube până să fie lansată oficial pe toate platformele de streaming. Post a facut istorie cu hitul numărul 1 al lui Mark Morrison din 1996, „Return Of The Mack”, cântând anterior live în concert și la „Hilarity for Charity” al lui Seth Rogan.

Deși Sickick a avut succes anterior cu mashup-urile online, această colaborare cu Post și Mark va fi prima care va fi lansată pe DSP-uri. Enigmaticul producător, cântăreț, DJ și-a folosit recenta explozie într-un ciclu global de turnee din 2022, tocmai cântând la Tomorrowland, Rock In Rio, World Club Dome și propriul său turneu principal.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/CoopedUpReturnOfTheMackPR

Post tocmai a lansat ultimul album și este în prezent în al patrulea său turneu. Pe lângă imnurile masive „Cooped Up” [cu Roddy Ricch] și „One Right Now” [cu The Weeknd], albumul se mândrește cu apariții de la o distribuție de oaspeți de stele, inclusiv Doja Cat, Fleet Foxes, Gunna și The Kid LAROI. Din punct de vedere muzical, Post a colaborat cu Louis Bell, Billy Walsh și Andrew Watt, precum și Omer Fedi și nu numai.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT