LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Timebelle x $1

we ❤️ music

Peripeții în Mexic pentru doi artiști români, pentru doar $1

Runa (Miruna Mănescu) și Emanuel Andriescu, cei doi membri ai trupei Timebelle, au avut o vară plină, cu multă muzică și concerte în Europa, cântând pe aceeași scenă cu nume mari ale muzicii electronice internaționale, ca Lost Frequencies, Acraze, Clapton și EDX.

Artiștii, care locuiesc în Elveția, au fost plecați în Mexic pentru a filma mai multe materiale, printre care și videoclipul piesei “$1”, regizat de Leonid Cojocaru.
“Într-o lume în care banul dictează, în care valorile superficiale sunt cele mai apreciate, piesa $1 vine să vorbească despre neîmplinire, despre neascultare și lipsa de iubire, de suport, de apreciere. Este povestea unei femei care vorbește despre o relație în care nu și-a găsit fericirea, despre o societate în care s-a pierdut printre rânduri, în mulțime, în care nu este văzută și se simte anulată. $1 nu este o piesă tristă, este despre a realiza în ce punct ești, ce ai trăit și ce trebuie să schimbi pentru a îți transforma viitorul” spune Runa.
Contrastele din videoclip, accentele puse de către regizor și care pot părea ușor vulgare, vor să evidențieze lumea cu toate laturile ei, cu bine și rău, dar și transformarea oamenilor în personaje vandabile, pentru a se integra în societatea în care trăiesc.
De această dată, frigul nu a mai fost o problemă la filmări, însă au fost niște momente stânjenitoare dar și amuzante pentru solista Timebelle, care a fost sumar îmbracată în diverse locuri publice, unde a fost privită intens de către un echipaj de poliție și unde a fost surprinsă de reacția trecătorilor:
“Filmam pe o stradă pustie, eu îmbrăcată doar în lenjerie intimă și tocuri. La un moment dat, a trecut o patrulă de poliție pe lângă noi, care m-a privit intens și a plecat mai departe. N-au zis absolut nimic. Apoi am filmat în parcarea subterană a unui centru comercial, unde l-am împachetat pe Emanuel în folie de plastic, pe care am scris “fresh meat”, toate astea ziua, în amiaza mare. Nu era deloc ciudat pentru trecători că eu îl torturam și plimbam de colo colo pe bietul Emanuel” povestește Runa.
Piesa $1, compusă de Runa și produsă de Andy Platon, se lansează astăzi în toată lumea, fiind disponibilă pe toate platformele de streaming și în magazinele muzicale digitale.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT