LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Peach Tree Rascals - Good Advice

we ❤️ music

Peach Tree Rascals a lansat single-ul “Good Advice”

Peach Tree Rascals a lansat single-ul “Good Advice”; o colaborare dintre trupă și producătorii Boyco (Carlie Hanson, Daya), Goldspace (Dominic Fike, Red Hot Chili Peppers) și Donn Robb (The Kid Laroi).

„Am scris „Good Advice” ca imn pentru noi și pentru oricine altcineva care simte că ia decizii în numele altora, în loc să aibă încredere în instinctul lor. Sperăm că acest cântec arată importanța de a avea încredere în tine și de a ști că la sfârșitul zilei, atâta timp cât ești sincer față de ceea ce iubești, succesul vine întotdeauna mai târziu”, au spus Peach Tree Rascals.

Streaming: https://umusic.lnk.to/GoodAdvicePR

Peach Tree Rascals este un colectiv dedicat colaborării și comunității. Compus din producătorul/mixerul Dominic “Dom” Pizano, rapperii-cântăreți Issac Pech, Tarrek Abdel-Khaliq, Joseph Barros și directorul de creație Jorge Olazaba, grupul a început ca o încercare de muzică „do-it-yourself”. Majoritatea membrilor fiind americani din a doua generație (fii ai imigranților palestinieni, filipinezi și mexicani), aceștia și-au dat seama rapid de o legătură profundă și naturală și au devenit o unitate unică, armonioasă.

Pe măsură ce trupa a crescut, a fost adăugat și Jasper Barros, creierul din spatele unor piese de chitară de pe cele mai mari hituri ale lor și EJ Atienza, mâna dreaptă a lui Jorge, care îl asistă cu toate lucrurile creative. 16 piese și un EP de debut mai târziu, grupul a acumulat peste 300 de milioane de stream-uri și a primit discul de aur pentru piesa lor, „Mariposa”, care a ajuns, de asemenea, pe locul 1 în Alternative Radio Chart.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT