LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
otilia x ochii tai caprui

we ❤️ music

Otilia ne face cadou de ziua ei un nou hit. Ochii tai caprui se lanseaza astazi

Otilia lansează Ochii tăi căprui, o poveste de dragoste plină de emoție în versuri, adusă la viață de talentata artistă. Această melodie ne farmecă și ne poartă într-o călătorie captivant, unde puterea iubirii se dezvăluie prin fiecare notă și vers.

Cu vocea sa fermecătoare, Otilia ne face cadou de ziua ei o imagine vie a pasiunii și dorului, descriind farmecul irezistibil al acelor ochi adânci și căprui. Fiecare strofă împletește o poveste de emoții, capturând esența unei iubiri ce transcende timpul și distanța.

Ochii tăi căprui este piesa pe care mi-am dorit foarte mult să o lansez de ziua mea pentru publicul din România, fiind un cadou pentru mine să pot să creez muzică.” a declarat artista.

După ce a cucerit publicul din India cu ultima sa lansare, Jaanu Jaanu, Otilia vrea să cucerească și publicul din România cu Ochii tăi căprui. Melodia te poartă către lumea emoțiilor, unde inimile sunt atinse și amintiri sunt create.

Cu lansarea noii sale melodii, Ochii tăi căprui, Otilia continuă să demonstreze versatilitatea

sa artistică și capacitatea de a crea piese memorabile care se conectează cu publicul într-un mod profund.

Piesa este acum disponibilă pe principalele platforme de streaming.

https://otilia.lnk.to/OchiiTaiCaprui

Otilia a devenit o senzație muzicală încă din 2014, odată cu hit-ul său Bilionera, care a ocupat primele poziții în topurile din România, Turcia, Grecia, Bulgaria, Cipru și Rusia. Această piesă a transformat-o pe Otilia într-un superstar internațional, iar videoclipul a înregistrat peste 605 milioane de vizualizări pe platforma YouTube. Succesul ei continuă și în prezent, cu hit-uri precum Adelande (86 milioane de vizualizări), Diamante (68 milioane de vizualizări) și Deli Gibi (16 milioane de vizualizări).

Cu peste 1.300.000 de ascultători lunari pe platforma Spotify, Otilia a reușit să cucerească inimile publicului prin muzica sa autentică și vocea sa remarcabilă. De-a lungul carierei sale, artista a câștigat numeroase premii muzicale și a fost nominalizată în diverse categorii, precum “Most Popular Romanian Artist in Turkey” în 2015, “Best Balkan Artist” în 2017 și 2018 și “Best Balkan Artist in Cyprus” în 2018. De asemenea, piesa sa de succes, Bilionera, a fost distinsă cu premii precum “Best Balkan Female Artist” în 2017, “Golden Panther Music Awards” în 2018 și “Bama Music Awards” în 2019.

Pe lângă activitatea sa muzicală, Otilia a avut și apariții în industria filmului și televiziunii. Ea a jucat în filmul turcesc “Deniz ve Gunes”, alături de Serdar Ortac și Shaggy, și a fost gazda emisiunii “Otilia și Ugur Show”, care a ocupat primul loc în Turcia între 2019 și 2021. De asemenea, Otilia a participat în emisiuni TV românești de succes, precum “Ferma” și “Survivor”, difuzate la nivel național.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT