LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Olivia Addams – Alexa skip to Friday

we ❤️ music

Olivia Addams dă startul la distracție cu piesa – Alexa, skip to Friday

Olivia Addams e numele de pe buzele tuturor atunci când vine vorba de piese pe care le fredonezi non-stop, chiar și după o singură ascultare. Noua lansare „Alexa, skip to Friday” nu face excepție de la regulă și prezintă fanilor o nouă latură a artistei. Piesa îi trece pe ascultători printr-un amalgam de emoții: de la ritmul energic care îți dă un boost de energie până la versurile ce povestesc despre sfârșitul unei relații.

. „Alexa, skip to Friday” are toate caracteristicile necesare să devină melodia la care apelezi în timpul unei despărțiri pentru a te simți atât de încrezătoare în tine încât să cucerești pe oricine.

„<<Alexa, skip to Friday>> descrie starea pe care fiecare dintre noi o are după o despărțire, atunci când ai trecut de etapa în care ai consumat toate șervețelele din lume și ai secat toate mările și oceanele cu lacrimi. E momentul în care ai cea mai mare încredere în tine, începi să te vezi mai frumoasă și vrei ca toata lumea șă știe asta – așa că ieși în oraș și te distrezi. Cred că în situația asta toți vrem să vină vineri mai repede, oricum lunea nu e pe placul nimănui și ma bucur că Minelli și Viky mă înțeleg atât de bine încât au reușit să transmită exact ce am simțit pentru piesă”, a declarat Olivia Addams.

Piesa este compusă de Minelli și Viky Red, echipa din spatele hit-urilor Rampampam și MMM.
Olivia Addams este o artistă de invidiat pentru usurința cu care reușeste să domine atât industria muzicală din România, cât și pe cea din afara granițelor ei. Succesul artistei culminează în Polonia, unde a susținut mai multe turnee de promovare a hit-urilor sale ce se aud neîncetat la toate radiourile de top. „Stranger”, „Are We There” sau „Never say never” sunt doar câteva dintre single-urile Oliviei care au reușit să se bucure de o expunere internațională, în timp ce „Scrisori în minor” sau „Răsărit perfect” sunt primele două single-uri în limba română care au reușit să prezinte latura vulnerabilă a artistei, mai puțin cunoscută publicului.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT